2025'te iPhone 13 hala alınır mı?

Bütçe
35000
13 al geç hocam o zaman 14 almana gerek yok 13 ile aynı her konuda boş yere fazla para verirsiniz

Zaten Android cihazlar ile iOS cihazları çom yanlış kıyaslamalar ile gösteriyorlar telefonlarda artık bence donanım değil yazılım ön planda.

13 al geç hocam o zaman 14 almana gerek yok 13 ile aynı her konuda boş yere fazla para verirsiniz.

Yok zaten 13 alacağım iPhone 14'ü sadece denedim biraz 13'ten farkı neredeyse yok zaten.

iPhone almak istiyorsanız 12 bile alınır. Daha üst model yurt dışı de düşünülebilir. iPhone kullanıyorsanız da hiç Android önerilerine kulak asmayın.

Şu an Samsung kullanıyorum ama iPhone cihazlara alışkınım.

Son düzenleme:
Ben az çok aynı bütçelerdeki Honor 400 Pro'yu da bizzat denedim şuan 13 kullanıyorum yine devam ediyorum ancak sıfırdan alcak olsam iPhone takıntım yoksa Honor 400 Pro tercih ederim çünkü iPhone 13'e göre kamera,batarya,hız,ekran yenileme hızı,genel hız olarak iPhone 13'e fark atıyor birçok uygulamada çok büyük farklar değil ama hissedilebilir farklar,ancak illa bir kere iPhone deniyecem diyorsanız 13 alın geçin ben 13'ten de memnunum şuan şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…