2025'te iPhone SE ikinci nesil satın almak

Kakooo

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben iPhone 7 telefonumdan Redmi 12'ye geçtim 1 senenin ardından telefonu gene değiştirme kararı aldım. Redmi 12'yi satacağım ve çok temiz kullandığım için iyi bir talep alıyorum ve en yakın satacağım birine. İstediğim iPhone SE 2020 yeterli şarj kapasitesi, işlemcisi ve tasarımı ile beni içine çekti. Amacım Reels izlerken donma yapmaması ve akıcı olması ve ses kalitesinin iyi olması, bütçem haziran başına kadar 12000 TL (satacağım telefon ile beraber).

İlla iPhone olmak zorunda değilse bu bütçede Android tarafında daha iyi cihazlar bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

iPhone zorunlu ise alınabilir bence. Pil konusunda sorun yaşamanız olası ancak.

2 Android 1 iPhone kullandım kalite olarak ben IPhone'den iyisini görmedim ve şunu söylemek istiyorum. iOS işletim sistemini çok sevdiğimden bu kararı veriyorum.

"12 bin TL'ye illaki alınmalı bu telefon(Xiaomi dışında)" diyorsanız ve önerileriniz varsa duymak isterim.

Yenilenmiş IP 12 mini veya düz IP12 nasıl sizce bu arada yardımlar için sağ olun. @Denizius124 bütçeyi arttırmamı önerdi böye bir şey var aklımda.

Yenilenmiş IP 12 mini veya düz IP12 nasıl sizce bu arada yardımlar için sağ olun. @Denizius124 bütçeyi arttırmamı önerdi böye bir şey var aklımda.

Yenilenmiş hiç önermem, 12 mini de kesinlikle batarya ile ilgili sorun yaşarsınız sürekli bir gözünüz priz arar, 12 de de nispeten yaşasanız da günlük kullanım için daha iyi olur, illa Apple düşünüyorsanız araştırıp yurt dışı bakabilirsiniz.

2 adet yenilenmiş iPhone satın aldım kendime ve kardeşime. Hiç sorun yaşamadım garanti kapsamı dışında kullanıcı hatam olmuştu bedavaya yapmışlardı.

Yurt dışı işlerine yaşım kurtarmıyor bunun yanında pasaportum yok herhangi bir IMEI kaydı yapacak paramda yok.

Yani buna böyle demek yanlış olur çünkü her sene telefon çıkaran ve iyi işler başaran firmanın 2022 de çıkardığı model ne kadar eski olabilirki işlemcisinin yüksek seviye olduğunu düşünüyorum.

2 adet yenilenmiş iPhone satın aldım kendime ve kardeşime. Hiç sorun yaşamadım garanti kapsamı dışında kullanıcı hatam olmuştu bedavaya yapmışlardı.

Yurt dışı işlerine yaşım kurtarmıyor bunun yanında pasaportum yok herhangi bir IMEI kaydı yapacak paramda yok.

Hocam zaten yurt dışı telefonları kayıt ettirince bir mantığı kalmıyor yurt dışı olarak alıp 8 ay çift SIM kullanıp kalan 4 ay ikinci cihaz ile kullanıyorlar.

Yani buna böyle demek yanlış olur çünkü her sene telefon çıkaran ve iyi işler başaran firmanın 2022 de çıkardığı model ne kadar eski olabilirki işlemcisinin yüksek seviye olduğunu düşünüyorum.

Biraz şans işi hocam yenilenmişten dolayı çok şikayet gördüm güveniyorsanız da yenilenmiş olarak minimum düz 12 falan alın mini serisine bulaşmayın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı