Ablam, bilgisayarı eskidiği için kendine M1 MacBook Air 8 GB RAM 256 GB modelini almak istiyor. Sadece ofis programlarını kullanıyor, herhangi bir oyun oynadığı falan da yok. Hâlâ alınır mı, yoksa aynı fiyat aralığında bir Windows mu almalı?
Hocam bence artık M1 alınmaz en azından M2 alsın ama windows almak daha mantıklı, çünkü 8 GB RAM çoğu şey için kullanılmıyor fakat ablanız sadece ofis uygulamalarını kullandığı için alınabilir. Benim size önerim 2018 yıllarında çıkan bir Windows bilgisayar almanız.
Hocam bence artık M1 alınmaz en azından M2 alsın ama windows almak daha mantıklı, çünkü 8 GB RAM çoğu şey için kullanılmıyor fakat ablanız sadece ofis uygulamalarını kullandığı için alınabilir. Benim size önerim 2018 yıllarında çıkan bir Windows bilgisayar almanız.
Normalde bende öyle düşünüyorum ama sırf apple ekosistem olaylarından dolayı macbook almak istiyor. Ofis programı olarakta sadece Word bide ekstra olarak Canva kullanıyor
Normalde bende öyle düşünüyorum ama sırf Apple ekosistem olaylarından dolayı MacBook almak istiyor. Ofis programı olarak da sadece Word bir de ekstra olarak canva kullanıyor.
Ablam, bilgisayarı eskidiği için kendine M1 MacBook Air 8 GB RAM 256 GB modelini almak istiyor. Sadece ofis programlarını kullanıyor, herhangi bir oyun oynadığı falan da yok. Hâlâ alınır mı? Yoksa aynı fiyat aralığında bir Windows mu almalı?
Ablam, bilgisayarı eskidiği için kendine M1 MacBook Air 8 GB RAM 256 GB modelini almak istiyor. Sadece ofis programlarını kullanıyor, herhangi bir oyun oynadığı falan da yok. Hâlâ alınır mı, yoksa aynı fiyat aralığında bir Windows mu almalı?