2025'te PS5 alınır mı?

m87995764

Decapat
Daha fazla  
Yıl 2025 oldu PS5 Pro'ya param yetmiyor. PS5 Slim CD'li alsam işimi görür mü, kaç yıl daha gider?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıl 2025 oldu PS5 Pro'ya param yetmiyor. PS5 Slim CD'li alsam işimi görür mü, kaç yıl daha gider?
PS oyunlarını hiç oynamadım, tüm PS oyunlarını oynamak istiyorum dersen, alınır. Onun harici önceden PS oyunlarını oynadıysan bence Xbox Series X'e yönelebilirsin. Hem oyunlar uygun fiyatlı hemde GTA 6'da oynamayı düşünüyorsan verecekleri performans (PRO harici) aşağı yukarı aynı olacaktır.

ps4 2013 yılında çıktı son durumlae nasıl bilmiyorum ama 2024ün sonuna kadar yeni oyunların çoğu hala ps4'e çıkıyordu şu an alsan oyun açısından en aşağı 7-8 yıl götürür ama tabii sony politikasını değiştirmezse kesin bir şey demek mümkün değil

Ps+ kütüphanesinde güzel oyunlar var aylık 260TL değerlendirebilirsin, oyunsuz kalmazsın. Alırsan düz PS5 alabilirsin. Slim almana o kadar da gerek yok gibi.

Slim al keyfine bak ayrıca CD'li almana gerek yok 6 bin TL fiyat farkı oluyor bir de PS Store daha mantıklı oyunlar için indirim vesaire vesaire kutulu oyun almaya kalksan en düşük bin TL bandında. Almaman için bir sebep yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…