2025'te PUBG Mobile için iPad 10/11. nesil A16 çipli iPad alınır mı?

Sivas Valisi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bu yaz çalışarak F/P bir tablet almak istiyorum. Bunun için iPad 11. nesil A16 almayı düşünüyorum fakat tablet PUBG Mobile oynarken sorun yaratır mı? Ve beni 4 sene götürür mü, hiç bilmiyorum.

Merhaba. Ben bu yaz çalışarak F/P bir tablet almak istiyorum. Bunun için iPad 11. nesil A16 almayı düşünüyorum fakat tablet PUBG Mobile oynarken sorun yaratır mı? Ve beni 4 sene götürür mü, hiç bilmiyorum.
Ben 14 Pro Max kullanıcısıyım A16 hiçbir senaryoda üzmedi ancak yeni çıkan Delta Force Mobile gibi oyunlarda nedense FPS kısıtlaması yapıyorlar deli gibi. A16’nın kaldırabileceği ayarları destek olarak vermiyorlar…

Ben 14 Pro Max kullanıcısıyım A16 hiçbir senaryoda üzmedi ancak yeni çıkan Delta Force Mobile gibi oyunlarda nedense FPS kısıtlaması yapıyorlar deli gibi. A16’nın kaldırabileceği ayarları destek olarak vermiyorlar…
Valla bende a15 bionic var 60 en ufak kasma yaptığını görmedim

Sıkıntı yapmaz götürür de 60 hz ekran tartışılır.

Vallahi bende A15 Bionic var 60 en ufak kasma yaptığını görmedim.

Kanka bir link atabilcenmi.

Kanka peki 21 k yı aşmayacak ne onerirsin

PUBG için alacaksan POCO al yurt dışı bütçen varsa IP 13 al.

Kanka bana tablet lazım maksimum bütçe 21k.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı