2025'te RTX 2060 ve i5 9400F ile sistem toplanır mı?

Bütçe
değişir

crusherxbls

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Kendime bir sistem toplamak istiyorum ve bunlar ise RTX 2060 ile i5-9400F, 8 GB RAM, 440 GB SSD, ASUS Prime B365M-K. Sizce toplamalı mıyım? Beni üzer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM 8x2'den 16 yapsan daha iyi olur bence, güncel oyunlarda bir sorun yaşayacağını sanmıyorum haala 1000 serisi GPU kullanan kişiler var. Yayın falan düşünmüyorsan çoğu oyunu orta ve yüksek grafiklerde oynayabilirsin.

RAM 8x2'den 16 yapsan daha iyi olur bence, güncel oyunlarda bir sorun yaşayacağını sanmıyorum haala 1000 serisi GPU kullanan kişiler var. Yayın falan düşünmüyorsan çoğu oyunu orta ve yüksek grafiklerde oynayabilirsin.
Sence mesele 1000 serisi GPU mu? 9400F kaç sene önce çöp olarak anlıyordu hala da öyle. Her şey FPS değil. Kesinlikle ölü yatırım olur, 1 seneye kalmaz üzer.

Ayrıca çoğu oyunu da yüksekte falan oynayamaz.

Sence mesele 1000 serisi GPU mu? 9400F kaç sene önce çöp olarak anlıyordu hala da öyle. Her şey FPS değil. Kesinlikle ölü yatırım olur, 1 seneye kalmaz üzer.

Dostum merhaba. Arkadaşımda aynı sistemden var ve tüm oyunları 1920 1080 çözünürlükte 200- 250 FPS civarında rahat bir şekilde oynuyor ve sistemi 6 yıl önce toplamıştı. Emin misin?

FPS değilse olay ne tam olarak onu anlatır mısın? Masaüstü olduğu için zaten ileride değişiklik yapabilir bence orta bir sistem.

AM4 sistem toplayın 9400F çok da iyi işlemci değil. Ryzen 5 3600 civarı alırsanız işinizi fazlasıyla görecektir zaten.

Dostum merhaba. Arkadaşımda aynı sistemden var ve tüm oyunları 1920 180 çözünürlükte 200- 250 FPS civarında rahat bir şekilde oynuyor ve sistemi 6 yıl önce toplamıştı. Emin misin?

Hangi oyunda olduğuna bağlı, hikayeli oyunları Mid-Yüksek ayarlarda oynarsın, benzer karta sahibim.
Ancak birkaç seneye aynısını diyemem.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı