2025'te RTX 3080-3090 alınır mı?

mustafaeraktas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam güncel sistemim kısaca şu şekilde.

• RX 570.
  • i5 9400F.

Yeni bir sistem almayı düşünüyorum. Bütçem 50 bin TL. Kasa için monitörle 60'a yakın olacak. 15-25k arasına 3080 Ti'ya da 3090 almak mantıklı mı? Şu açıdan soruyorum: Bazen arkadaşlarla internet kafeye gidiyoruz ve 3070'li sistemler var ve CS2 performansı müthiş bundan yola cıkarak almayı düşünüyorum. Alternatifi var mıdır? Ne önerirsiniz ya da? NVIDIA olmasını istiyorum.

Oynadığım oyunlar.

• Steam PUBG.
  • CS2.
  • Valorant
  • League of Legends.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadıgın oyunlara 3070 bile yeter 3070 al geç

Bence 5070 ya da kelepir 5070 Ti bulursan ondan alabilirsin güncel her zaman daha iyidir

Selamlar, oynadığın oyunlar daha çok işlemci ön planlı oyunlar, dolayısıyla ekran kartına pek de yatırım yapmana gerek yok, 2060/1080 ti bile işini görür tahminimce fakat tabiki bütçene göre alabildiğin en iyi ekran kartını alman yararına olacaktır.

Oynadığın oyunlarda zaten 30klık bir kurulum yapsan bile Ultra ayarlarda kasmadan oynayabilirsin

Fiyati uygunsa 2060 da alinir
2060 bende de var fakat bu devirde sınırda olan bir ekran kartı. Minimum sistem gereksinimlerinde artık 2060 istemeye başladılar bile Diğer ekran kartları öyle değil. Mesela 3060. Çok bilgim yok çoğu kişi 3060 öneriyor.

Konu sahibi arkadaş için. Birde zira hep rekabetçi oyunu oynuyorsun, bu oyunlar zaten çok üst düzey oyunlar değil. Bu nedenle işlemciye öncelik vermen mantıklı olur diğer türlü gereksiz.

İşlemci önerisine açığım kasa için bütçe 50k 18k ya 3080ti düşünüyorum ayrıca 5 6 sene rahat götürür mü 3080ti bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…