2025'te RTX 3080-3090 alınır mı?

20K liraya nie 3090 ideal?
Temiz hatasız bir 3090 alacaksa parasını hakeder çünkü. Verilebilecek maximum para 20bin. Piyasaya ve mala göre konuşuyorum. 15ten başlar zaten minimum (hatta 20 den başlıyor güncel olarak baktım) durumlarına göre değişir bakılır test edilir alınır. Denk gelirse uygunada gelir. (Şans) Ama Max 20bine kadar yolu var bence. Piyasası çok ölü bir kart değil. Bu arada kimse vermek istememiş 15 lere baktığımda bunu görüyorum. 20-27 arası fiyatlar var.

Son düzenleme:
Temiz hatasız bir 3090 alacaksa parasını hakeder çünkü. Verilebilecek maximum para 20bin. Piyasaya ve mala göre konuşuyorum. 15ten başlar zaten minimum (hatta 20 den başlıyor güncel olarak baktım) durumlarına göre değişir bakılır test edilir alınır. Denk gelirse uygunada gelir. (Şans) Ama Max 20bine kadar yolu var bence. Piyasası çok ölü bir kart değil. Bu arada kimse vermek istememiş 15 lere baktığımda bunu görüyorum. 20-27 arası fiyatlar var.

Eğer ki kullanıcı ağır render alacak ve vram'e ihtiyaç duyacaksa 3090 tercih edilebilir ama 20K 25K verip oyun için şu saatten sonra 3090 alınmaz hatta yeni nesil kartlar 3090'n yaptığı işi yakın/geçkin şekilde yapabiliyor.

3090 İstediği kadar temiz olsun o paraları vermem, 25K liraya 4070 super 27 30K lira arası 5070 9070 tercih etmek daha mantıklı. Hem garanti hem yeni teknoloji satın alım yapmış oluyorsun hemde daha fazla oyun performansı alabiliyorsun.

Eğer ki kullanıcı ağır render alacak ve vram'e ihtiyaç duyacaksa 3090 tercih edilebilir ama 20K 25K verip oyun için şu saatten sonra 3090 alınmaz hatta yeni nesil kartlar 3090'n yaptığı işi yakın/geçkin şekilde yapabiliyor.

3090 İstediği kadar temiz olsun o paraları vermem, 25K liraya 4070 super 27 30K lira arası 5070 9070 tercih etmek daha mantıklı. Hem garanti hem yeni teknoloji satın alım yapmış oluyorsun hemde daha fazla oyun performansı alabiliyorsun.
3090 24GB kartı hatasız ise Max 20bin tl ye kadar almalarını tavsiye ettim. Bence çok sağlam bir kart. Oyun içinde harika performanslar vermeye devam ediyor. Gayette alınabilir. Siz almayabilirsiniz o sizin tercihiniz. Ama alınmaz diye birşey söylemeniz çok yanlış olur. Şuan bir sürü kişi bu kartlardan kullanıyor ve memnunlar. Her oyunuda çatır çutur oynatıyor :) 27 liradan zaten sıfır 4070 süperler başlıyor modeline göre fiyat değişiyor. İyileri en az 30bin lira. Temiz hatasız iyi bir 4070 süper en az dediğin gibi 25bin liralara bulunuyor olabilir 27ye kadar hatta satabilirler. Ama aradaki çıkan 5bin 7bin neyse bu farkı ekleyerek ben 4070 süper almak istiyorum param var diyen varsa alsın tabiki bütçe meselesi. Ama yok ben o farkı vermek istemiyorum 5bin-7bin TL ile diğer parçalarımı yükseltmek istiyorum bu kartta gayet iyiymiş diyen varsada oda güzel bir tercih yapmış olur. Kötü birşey yapmış olmaz :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı