2025'te RX 5500 XT satın almak mantıklı mı?

Fiyatı iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ne önerirsiniz elimde R3 1200 AF var Turbo ile 3.9 yaptım ve monitör olarak Samsung Odyssey G3 180 Hz alasım var sizce iyi mi?

İşlemci ne önerirsiniz elimde R3 1200 AF var Turbo ile 3.9 yaptım ve monitör olarak Samsung Odyssey G3 180 Hz alasım var sizce iyi mi?

Ben Samsung G3 almıştım renk konusunda iyi yapmışlar güzel ama ghostling kralı diyorlar yani Hz'si yüksek olsa bile düşük hissiyatı veriyor hızlı hareket eden nesneler sanki 3 tane 2 tane gibi gözüküyormuş diye ben iade ettim onun yerine Lenovo R25-30I aldım bununda renkleri iyi G3 kadar değil ama bu yeni aldığımda renk ayarlarını çok detaylı ayarlayabiliyoruz bunda ben bayağı bir renk doygunluğu ayarladım çok süper oldu ve bu Lenovo monitörün hoperlörüde var çok yüksek ses çıkmıyor ama beni idare ediyor sessiz ortamdayım 165 Hz dediğim monitör 180Hz'ye aşırtma yapılabiliyor https://www.akakce.com/monitor/en-u...-5-ms-full-hd-pivot-ips-fiyati,393944493.html buyurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı