2025'te RX 6700 XT alınır mı?

Oturduğunuz bölgede mi yok? PG ve benzeri olan ilanları test isteyerek kargo ile alabilirsin. Ayrıca B580 alman daha iyi bence.
Öyle planlıyorum intele karşı güvensizliğim yok ama intelin ekran kartlarına hiç bakmadım yani seri hakkında bilgim yok ama kart güzele benziyor test videolarına bakar ona göre karar vericem gibi

Öyle planlıyorum Intel'e karşı güvensizliğim yok ama Intel'in ekran kartlarına hiç bakmadım yani seri hakkında bilgim yok ama kart güzele benziyor test videolarına bakar ona göre karar vereceğim gibi.

RX6700 2025 itibarıyla 5 yıllık bir kart illa sıfır kart alacağım diyorsan B580 güzel bir seçenek olur ileride zamanla daha da peformansı artar 4070 seviyesine yakın olacaktır.

RX6700 2025 itibarıyla 5 yıllık bir kart illa sıfır kart alacağım diyorsan B580 güzel bir seçenek olur ileride zamanla daha da peformansı artar 4070 seviyesine yakın olacaktır.
Tamamdır tavsiye için teşekkür ederim reis.

Şu an anlık olarak işlemcin nedir ve oyunlarda kaç FPS alıyorsun.

Son düzenleme:
Tamamdır tavsiye için teşekkür ederim reis.

Şu an anlık olarak işlemcin nedir ve oyunlarda kaç FPS alıyorsun.

Benim mi ben RX6800 ile 13400F ikilisini kullanıyorum 2K da suanlik her oyunu yüksek ayarlarda oynayabiliyorum.

Benim mi ben RX6800 ile 13400F ikilisini kullanıyorum 2K da suanlik her oyunu yüksek ayarlarda oynayabiliyorum.

13400F e eş değer AMD işlemci var mı? Çünkü sistemi AMD işlemci tabanlı düzeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…