2025'te S21 FE alınır mı?

Bütçe
17000

aaeryyy

Femtopat
Daha fazla  
Bütçem 15-18k arası, çok çıkamıyorum bütçe dışına, gündelik kullanım, oyun önceliğim yok özellikle, güncel olarak alınır mı? S23 veya S24 FE fiyat olarak bütçem yetmiyor. Honor'danda şahsen emin olamadım.

Bütçem 15-18k arası, çok çıkamıyorum bütçe dışına, gündelik kullanım, oyun önceliğim yok özellikle, güncel olarak alınır mı? S23 veya S24 FE fiyat olarak bütçem yetmiyor. Honor'danda şahsen emin olamadım.
Gundelik kullanim icin yeterli olur ama guncelleme omru bitti sayilir. Honor 200 daha iyi olacaktir.

Ben 1 yıldır kullanıyorum Honor 90 Samsung S20 'den geçtim. Fiyatına göre iyi ekranı var. Şarjı uzun gidiyor hızlı doluyor.

Eğer daha fazla biriktirebilirseniz S24 FE modeline bakın. Biriktiremem diyorsanız Honor 200'e bakın yukarıda da söylendiği gibi. S21 FE yakın zamanda son Android güncellemesini alacak ve ardından sadece güvenlik güncellemelerini almaya başlayacak. Güncelleme önemli değil diyorsanız alınır.

Son düzenleme:
Ben olsam almazdım, fiyatına göre özellikle kamera performansı ile güzel bir cihaz hatta muhtemelen o fiyatta ön kamerasında dahi 4K 60 FPS olan ve ortalama düzeyde YouTube'a içerik üretecek seviyede video çekebilen belki de tek cihaz. Ancak cihazın ısınma ve şarj problemi var, kullandığı Exynos işlemci malum verimlilik problemlerine sahip. Samsung'un S20 FE ile Snapdragon işlemcili versiyonlarını getirerek Snapdragon'lu modeller daha sorunsuz algısını yarattı ve S21 FE'nin geçtiğimiz yıl 2. nesil adıyla Snapdragon 888'li modelini getirdi. Ancak buradaki Snapdragon TSMC değil doğrudan Samsung üretimi ve cihazın Exynos modelindeki ile temelde aynı işlemci olduğunu için verimlilik sorunları devam ediyor.

S21 FE alınmaz hocam. Eskidi artık. Honor 200 sizin için en iyi seçenek fakat almak istemiyorsanız A55 bakın derim.

Ben olsam almazdım, fiyatına göre özellikle kamera performansı ile güzel bir cihaz hatta muhtemelen o fiyatta ön kamerasında dahi 4K 60 FPS olan ve ortalama düzeyde YouTube'a içerik üretecek seviyede video çekebilen belki de tek cihaz. Ancak cihazın ısınma ve şarj problemi var, kullandığı Exynos işlemci malum verimlilik problemlerine sahip. Samsung'un S20 FE ile Snapdragon işlemcili versiyonlarını getirerek Snapdragon'lu modeller daha sorunsuz algısını yarattı ve S21 FE'nin geçtiğimiz yıl 2. nesil adıyla Snapdragon 888'li modelini getirdi. Ancak buradaki Snapdragon TSMC değil doğrudan Samsung üretimi ve cihazın Exynos modelindeki ile temelde aynı işlemci olduğunu için verimlilik sorunları devam ediyor.

Kameranın o kadar da kötü olmadığı sürece önemli olduğunu düşünmüyorum, insanlar hep Redmi'den konuşurdu genelde o konuda bir şey diyebilir misiniz?

Kameranın o kadar da kötü olmadığı sürece önemli olduğunu düşünmüyorum, insanlar hep Redmi'den konuşurdu genelde o konuda bir şey diyebilir misiniz?

Hocam Redmi'yi ben önermem şahsen. Kendim S20 FE'den bozulunca Nothing Phone 1'e geçtim, inanın S serisi FE bile olsa kamerası ile vakit geçirdiniz mi diğer telefonlar hayal kırıklığı yaratıyor. Honor 200 güzel bir cihaz ancak onunda yazılım desteği uzun süreli değil bildiğim kadarı ile 1 ya da 2 ana sürüm güncellemesi alacak. Yazılım güncellemesi önemli değil ise Honor 200 bakılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı