2025'te S21 FE alınır mı?

Bütçe
17000
2 guncelleme alacak hocam. S21fe nin sanirm son 1 guncellemesi kaldi. Islemci olarak batarya olarak kamera olarak honor 200 daha iyi oldugu icin honor 200 secerdim ben.

Nasıl bir cihazdan geçtiğinize de bağlı bu biraz. Güncelleme konusunu önemsemeyen biri için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.

Reeder S19 kullanıyorum, güncel cihazım vasatın altı zaten. Uzun süre kullanmayi planladığım için alacağım telefonu güncelleme pek bir fark yaratmicaksa umursamam gibi.

2 guncelleme alacak hocam. S21fenin sanirm son 1 guncellemesi kaldi. Islemci olarak batarya olarak kamera olarak Honor 200 daha iyi oldugu icin Honor 200 secerdim ben.

Dalga geçilecegim hak verebilirim ama arka tasarım benim için biraz önemli bir kriter, Honor 200 zaten pek içime sinmiyor o konuda alternatifi yoksa kalacağım gibi ona.

Bütçemin çok üstünde kalıyor.

Son düzenleme:
Yapay zeka muhabbeti dönüyor. Gerçi S21 FE güncelleme almaya devam etse de muhtemelen yapay zeka özelliklerini vermezler. Bi' kaybın o olur. Bir de arayüz değişmeyeceği için sıkılabilirsin. Ama One UI 7 ile cihazı Good Lock ile bolca özelleştirme şansın da olur. Honor 200'e bak derim ama yok diyorsan A55 al. Başka seçenek yok zaten.

A55'tede ısınma sorunu var diye biliyorum, A55 veya Honor 200 dışında pek bir seçeneğim olduğunu sanmıyorum ama, A55 le S21 FE arasında ne kadar bir fark vardır ki hocam.

A55'tede ısınma sorunu var diye biliyorum, A55 veya Honor 200 dışında pek bir seçeneğim olduğunu sanmıyorum ama, A55 le S21 FE arasında ne kadar bir fark vardır ki hocam.
Gundelikte fark olmaz hocam ama s21fe nin islemcisi bir tık daha guclu. Bataryada a55 acik ara daha onde en az 2 3 saat daha fazla ekran suresi verir. Kamerada s21fe ondedir diye tahmin ediyorm cok bir bilgim yok. Daha guncel oldugu ve yapay zeka ozelliklerinin geldigi veya gelecegi icin a55 i secerdim ben.

A55 için ısınma sorunu yok. Zaten orta seviye bir işlemci kullanıyor. Fazla güç çekebilecek bir işlemcisi yok.

S serisindeki One UI animasyonları daha iyi. S serindeki One UI için yine 2-3 daha fazla özellik konuluyor. Edge aydınlatması DeX gibi. Donanım olarak işlemcide ciddi bir fark yok. Günlük kullanımda arada çok hız farkı yaratmazlar muhtemelen. Kamerada da ciddi fark göreceğini sanmam. Ön kamerada S21 FE daha öndedir aynı zamanda yakınlaştırmada da daha öndedir telefoto lensi olduğu için ama onun dışında çok da fark olmaz muhtemelen. A55 malzeme kalitesi olarak daha iyi ama kaba bir telefon. Yani telefondan ne beklediğinize bağlı. Günlük kullanıcı için A55 ideal bir telefon.

İfadeler: kxy
Uzun ömürlü cihaz istiyorsan yazılım ömrü kadar önemli bir konu daha var. Ekran dayanıklılığı. Ve Honor200'de yanlış hatırlamıyorsam dümdüz temperli cam var. Benim 2019 çıkışlı eski Redmi 8 cihazımda bile Gorilla Glass 5 vardı. Şu zamanda gorilla Victus altında ekran dayanıklılığına sahip bir cihaz alınmaz şahsen. Ama Honor 200 cidden fiyatına göre iyi cihaz. Maksimum bütçeni söylersen önereyim sana uzun süredir telefon sektörüne bakmıyorum.

Güncellemeler yüzünden A55 alacağım gibi, teşekkür ederim fikirlerin için.

18k çıkabilirim maksimum, dediğim gibi arka kapak tasarımına önem veren bir insanım, Honor 200udeo konuda beğenmiyorum, yargılamamak gerek bazen.

Telefon sektörü bitmiş ya
A55 POCO X7 ve X6Pro haricinde düzgün bir cihaz yok. Oyunla işim yoksa X7'yi tercih ederdim ama tasarıma da önem veriyorsun Samsung daha iyi tabii ki ancak o tarafta da Exynos işlemci var.

Bence mediamarkta vs gidip yerinde gör o iki cihazı, ekran olarak X7 çok başarılı duruyor tasarım olarak da bir o kadar kötü. İnceleme videolarına da bakabilirsin. Dengeli bir cihaz olmuş. A55e gelince A serisi çok iyi değil kasmalar başlıyor cihazlarda S serisi kadar stabil olmuyor. Şahsen samsung alacak olsam S serisinden şaşmazdım. Bu fiyata olan da s21fe tabi alınabilecek bir yanı yok bence ama rom atmayla uğraşırım güncellerim dersen alabilirsin. Sana daha uygunu A55 gibi duruyor. Uzun kullanım deneyimi olanlar varsa yorumlarını oku derim.

Rom atmanın ne demek olduğu hakkında bir fikrim yok inanır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…