2025'te S23 almak

Bütçe
25000

Poyraz Erd

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ben bu yaz telefonumu yenilemeye karar verdim. Önceki telefonum Samsung Note8 yaptığım araştırmalar sonucu S23 ya da S24 FE arasında kaldım. Bütçem 24bin kadar.Daha sonra birkaç karşılaştırma videosu izledim S23 gözüme daha güzel geldi. Boyutu olsun Snapdragon olsun internette biraz baktıktan sonra tanıdık telefoncuya da sordum. S23 için 17-19bin arası işlem görmemiş temiz bulurum dedi. Bu fiyata bunu kaçırmamalı mıyım? Sizce 3 en fazla 4 yıl kullanacağım şimdiden teşekkürler (telefoncudan anladığınız gibi 2.el alacağım)

Alınabilir, isterseniz telefonu genel olarak ne için kullanacağınızı belirtirseniz belki daha uygun modeller önerebiliriz

Alınır tabii ki.
Ben 2.el S20 Ultra veya S21 Plus almayı düşünüyorum, S23 hayli hayli alınır.

Alınabilir, isterseniz telefonu genel olarak ne için kullanacağınızı belirtirseniz belki daha uygun modeller önerebiliriz

Yani çok telefondan oyun oynayan biri değilim ama arada çerezlik oyunlar oynarım (ekstra olarak nadiren PUBG)fotoğraf çekmeyi severim o yüzden kamera önemli benim için sıradan bir günlük kullanım için aslına bakarsanız

İkisi de üzmez ama ben S23 tercih ederim.

@Poyraz Erd
Neredeyse sıfır gibi bir ikinci el alacak olsanız bile sıfır bir Samsung Galaxy A56 5G 8/256 cihaz öneririm dediklerinizi rahat yapar sizi de isteğiniz gibi 3-4 yıl temiz götürür güncelleme desteği uzun ömürlü bir bakın isterseniz.

Alınır hocam. Uzun yıllar daha götürü var.

s23 gayet iyi ama 0 alacaksanız 28 e s23 ultra tavsiye ederim.(kaçak)
s 23 kesinlikle alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…