Herkese merhaba. Ben birkaç ay içinde S23 Ultra almayı planlıyorum ancak Android 15 ile birlikte yazılım güncellemesi 2 seneye düşecek. Peki uygulamalarda uyumsuzluk problemi güncelleme desteği bittikten sonra kısa vadede etki eder mi? Eğer etmezse hala alınır mı? (not: Arkadaşlar S24+, Çinli markalar düşünmüyorum ve aynı zamanda bütçeyi de yükseltemiyorum yani kararım net)
Herkese merhaba. Ben birkaç ay içinde S23 Ultra almayı planlıyorum ancak Android 15 ile birlikte yazılım güncellemesi 2 seneye düşecek. Peki uygulamalarda uyumsuzluk problemi güncelleme desteği bittikten sonra kısa vadede etki eder mi? Eğer etmezse hala alınır mı? (not: Arkadaşlar S24+, Çinli markalar düşünmüyorum ve aynı zamanda bütçeyi de yükseltemiyorum yani kararım net)
Alabilirsiniz hocam bir sıkıntı yaşamazsınız tabii paranız varsa daha üst modeli alabilirsiniz. Çinli marka olması da sorun çıkarmayacaktır teknolojinin vatanı sayılır.
Bütçe o seviyeye çıktıktan sonra S25 daha mantıklı. Arada ciddi işlemci performans farkı var. Snapdragon 8 Elite bir önceki nesile göre bile ciddi performans fakı atmışken 8 Gen 2 ile aradaki makas iyice açıldı. Mevcut kullanıcılar değiştirmese de olur ama yeni cihaz alacak biri için o fiyat seviyesinde iki nesil öncesinin cihazı naçizane görüşüme göre alınmaz.
Bütçe o seviyeye çıktıktan sonra S25 daha mantıklı. Arada ciddi işlemci performans farkı var. Snapdragon 8 Elite bir önceki nesile göre bile ciddi performans fakı atmışken 8 gen 2 ile aradaki makas iyice açıldı. Mevcut kullanıcılar değiştirmese de olur ama yeni cihaz alacak biri için o fiyat seviyesinde iki nesil öncesinin cihazı naçizane görüşüme göre alınmaz.
Ekran boyutu ve kamera benim için önemli hocam o yüzden S25 düşünmüyorum. Oynadığım oyunlar da sadece Clash of Clans ve Clash Royale falan.(8 gen 2'nin kaldıramayacağı oyunlar değil yani)
Alabilirsiniz hocam bir sıkıntı yaşamazsınız tabii paranız varsa daha üst modeli alabilirsiniz. Çinli marka olması da sorun çıkarmayacaktır teknolojinin vatanı sayılır.