2025'te sınıf öğretmeni maaşı kaç TL'dir?

773125

Centipat
Daha fazla  
Sınıf öğretmenliği bölümüne gitmek istiyorum. Şu an bu mesleğin aylık aldığı maaş kaç TL'dir?

Göreve yeni başlayan sözleşmeli bir sınıf öğretmeni şu an 46 bin 900 TL civarı bir maaş alıyor ek ders de haftalık 20 saat bir ayda 80 saat ek ders alır katsayısı 102'dir 80x102'den 8 bin TL de ek ders alır yani 54 bin TL aylık geliri var şu an tabii ileride iyep kursu yani ilkokulda açılan ekstra kurs açar belletmenlik yani yurt nöbeti tutar ek dersi daha da artıp rahat 11-12 bin TL'yi bulur meslekte 3.yılında kadroya geçince daha da artar hatta maaşına da tabii her temmuz ve ocak aylarında zam alır.

Sınıf öğretmenliği bölümüne gitmek istiyorum. Şu an bu mesleğin aylık aldığı maaş kaç TL'dir?
İlk başlarda nasıl bilmiyorum ama bir başöğretmen, 63 maaş + 12 ek ders olmak üzere toplam 75 bin tlye kadar kazanabiliyor.

Merhaba yapmayın ben öğretmenlik bölümü mezunuyum akademi geldi 4 yıl öğrencilik üzerine 1.5 yıl daha öğrencilik yapacaksınız ki bu en iyi ihtimalde… mezun olduktan sonra akademiye giriş için tahminen birkaç sen Ags’ye girmeye çalışacaksınız kontejanlar çok ama çok düştü. Ben şuan ags için uğraşıyorum yaşıtlarım çalışırken test kitabı kovalamak inanın boğazıma oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…