Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.217 Makaleler 4 Çözümler 3 26 Eylül 2025 #11 en3s19 dedi: Evet tam olarak bu kullanım için almak istiyordum, yardım için teşekkürler. Dediğim gibi FC 25 ve Forza açsa yeter bana. Genişletmek için tıkla... Bu arada Xbox One'a indie oyublar gelmeye devam ediyor. Ayrıca hazır şu anda 22 tl iken silksong al bence xbox hesabına.
en3s19 dedi: Evet tam olarak bu kullanım için almak istiyordum, yardım için teşekkürler. Dediğim gibi FC 25 ve Forza açsa yeter bana. Genişletmek için tıkla... Bu arada Xbox One'a indie oyublar gelmeye devam ediyor. Ayrıca hazır şu anda 22 tl iken silksong al bence xbox hesabına.
Meb okul tahtası Femtopat Katılım 9 Eylül 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Eylül 2025 #12 Optikiyaza dedi: PS3 - Xbox 360. PS4 - Xbox One. PS Plus ve game Pass kıyasla al. Game Pass'e gelen AAA ve çoğu 2A oyunlar Xbox One'a gelmeyeceği için PS4. Genişletmek için tıkla... Adam haklı One X nasıl PS3'ten daha kötü olabilir.
Optikiyaza dedi: PS3 - Xbox 360. PS4 - Xbox One. PS Plus ve game Pass kıyasla al. Game Pass'e gelen AAA ve çoğu 2A oyunlar Xbox One'a gelmeyeceği için PS4. Genişletmek için tıkla... Adam haklı One X nasıl PS3'ten daha kötü olabilir.