10 bin TL'ye ikinci el bir Xbox Series S almayı düşünüyorum. Dikkat etmeniz gereken yerin fiyattan çok 2025'in yarısında hâlâ güzel performans verip vermeyeceği yönünde olmasını istiyorum, fiyatı zaten uygun. Sizce hâlâ alınır mı?
2 hafta önce kardeşime aldım ikinci el olarak. 7600'e aldım ben kol da dahil sadece kolunda az sorun var onu tamir edeceğim bir ara. Şimdilik iyi konsol bence çok rahat yıllarca götürür.
10 bin TL'ye ikinci el bir Xbox Series S almayı düşünüyorum. Dikkat etmeniz gereken yerin fiyattan çok 2025'in yarısında hâlâ güzel performans verip vermeyeceği yönünde olmasını istiyorum, fiyatı zaten uygun. Sizce hâlâ alınır mı?
Alınır. Yüksek çözünürlük veya yüksek performans takıntınız yoksa şu an için oyun oynamanın en ucuz yolu. Ancak yıllarca götüreceği konusuna ben pek katılmıyorum. Şu an bile bazı söylentiler var Wukong'un Xbox'a Series S'den dolayı çıkmadığı söyleniyor. Geçen senelerde Baldur's Gate 3'ü bazı özellikleri çıkartarak Series S'e getirmeşlerdi. Bende bu yüzden geçenlerde sattım konsolu. Artık oyun yapımcılarımı üşengeç yoksa gerçekten konsola oyun optimize etmek zorluyor mu bilemeyeceğim? Ama şu an alınabilir sonuçta Microsoft'un sözü var nesil boyunca tüm oyunlar gelecek. Tatmin edecektir.