2026 LGS için kitap önerisi

thelasttuchiha

Femtopat
Daha fazla  
Genel olarak matematik yeni nesilde zorlanıyorum, birkaç kaynağım var bir de zor kaynak olarak Sinan Kuzucu Yayınları düşünüyorum, iyi bir yayın mıdır? Önerisi olan var mı?

Sinan Kuzucu ve Fenomen öneriyordu bizim öğretmen.

Sinan Kuzucu iyi ama zor bir kaynak değil. Türkçe için sinan kuzucu ve hız yayınları.
Matematik için Hiper zeka ve Sinan kuzucu fen için fenomen b ve sinan kuzucu yayınları.
İnkılâp için çanta yayınları.
Din için Zoom veya hız yayınları.
İngilizce için shall we ve more& more kitapları.
Ayrıca fenomenin çıkmış sorular kitap seti ve Türkçe matematik fen ve inkılap için sinan kuzucu birinci ve ikinci doz. Din için bir tane hızın branş denemeleri. Sinan kuzucu ve liderler karması onlu deneme setlerinden istediğiniz 2-3 tanesi. En az bir tane paragraf kitabı. Ayrıca matematiğe ek olarak da beğendiğiniz bir soru bankasını alabilirsiniz.

Ben geçen sene girdim bu kitapları beğendim. Kendi senemde bu kitaplar sayesinde iyi sayılabilir bir puan aldım.

Ayrıca sinan kuzucu zor gelirse Matematikte nartest olabilir.

Tavsiyem soru çözmen zaten matematiğin olayı farklı soru görünce farklı çözümler geliştirmek. Ama bu soru çözmeyi şöyle yapman lazım sınıfında iyi matematiği olan bir arkadaşın varsa onun çözüm şeklini izlemen çözemediğin her soru için ondan yardım alabilirsin gerçekten anlayarak çözersen yapmaya başlarsın zaten. İlk zamanlarda böyle olabiliyor yeter ki sen iyi çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…