Mifly Centipat Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 114 Daha fazla Sistem Özellikleri İ3-3110M Hd Graphics 4000 8 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Bugün 18:22 #1 Evet, bu sınava gireceğim gözüme aşırı korkunç geliyor. Çalışıyorum ama korkunç... Size göre 2026 LGS'nin zorluğu ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 18:31
Evet, bu sınava gireceğim gözüme aşırı korkunç geliyor. Çalışıyorum ama korkunç... Size göre 2026 LGS'nin zorluğu ne olur?
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 2.884 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 dakika önce #2 Mifly dedi: Evet, bu sınava gireceğim gözüme aşırı korkunç geliyor. Çalışıyorum ama korkunç... Size göre 2026 LGS'nin zorluğu ne olur? Genişletmek için tıkla... Korkacak bir şey yok. Emek vererek çalışıldığı zaman kazanılamayacak bir sınav yok. Emin olun zor olması kolay olmasından çok daha iyi bir durum.
Mifly dedi: Evet, bu sınava gireceğim gözüme aşırı korkunç geliyor. Çalışıyorum ama korkunç... Size göre 2026 LGS'nin zorluğu ne olur? Genişletmek için tıkla... Korkacak bir şey yok. Emek vererek çalışıldığı zaman kazanılamayacak bir sınav yok. Emin olun zor olması kolay olmasından çok daha iyi bir durum.