2026 öncesi her bütçe için alınabilir veya alınmayacak ekran kartı önerisi

Bende de geçenlerde oyun ortasında falan monitor 1-2 saniyelik siyah ekran olup geri geliyordu.
Çözülebilecek bir problem değil. Yeni nesil kartlarda çok olmuyor artık. Ama şuan bence AMD kullanmanın bir mantığı kalmadı. Kart değişecek olsam kesinlikle Nvidia tercih ederim.

RX500 serisini kullanıp şikayetçi olmayan insan sayısı çok azdır zaten hocam. Geçen yere vurdum ekran kartı nasıl etkilendi bilmiyorum ama bir şekilde etkilendi ve driveri kendi kendine silindi bugün de 2 kere video izlerken WattMan yedim.

Çözülebilecek bir problem değil. Yeni nesil kartlarda çok olmuyor artık. Ama şu an bence AMD kullanmanın bir mantığı kalmadı. Kart değişecek olsam kesinlikle NVIDIA tercih ederim.

Ben 5070 almayı planlıyordumda 2. el 4000 serisine kayarım büyük ihtimal özellikle 4080.

Kesinlikle. İlk başlarda sorunun ekran kartından olduğunu bilmiyordum. Zaten liseliydim o zamanlar. Sistemin bütün parçalarını söküp takıyordum ama nafile. Sonra WattMan muhabbetini gördüm. Kullandığım SSD'de SU650'ydi . Bildiğiniz nerde kronik parça var almışım o zaman.

Ben 5070 almayı planlıyordumda 2. el 4000 serisine kayarım büyük ihtimal özellikle 4080.
4080 çok güzel bir kart. İphone'nin 11 serisi gibi. Modası geçmiyor.

Büyük ihtimal giriş kartlara 2-3 model daha ekler tamamlarım listeyi sonra NVIDIA Ti Super eklerse 5000 serisine o zaman tekrardan düzenlerim bence böyle iyi gibi.

Babadır benim sırf MFG için 5000 serisi yanasasım yok şu an.

2. el olarak 6750XT yerine düz 6700XT bakılabilir 6750XT'ler gereksiz pahalı oluyor genelde.
0 olarak 6000 serisi almak bence saçma aynı bütçede 9060XT gibi kartlar varken pek alınabilir olduğunu düşünmüyorum.

2. el olarak 6750XT yerine düz 6700XT bakılabilir 6750XT'ler gereksiz pahalı oluyor genelde.
0 olarak 6000 serisi almak bence saçma aynı bütçede 9060XT gibi kartlar varken pek alınabilir olduğunu düşünmüyorum.

Yani dediğim gibi her karta her markaya kendi alanında yer vermeye çalıstım ondan hocam.

Bende aynı şekil çok araştırma yapmadan almıştım kartı Trendyol'dan 0 diye almıştım orası daha kötü

Bende aynı şekil çok araştırma yapmadan almıştım kartı Trendyol'dan 0 diye almıştım orası daha kötü

Benim gibi 3 fanlı RX 570 Red Devil almayın daha iyi Turbox alın.

Şu an gaming.gen.tr'de GALAX RTX 5080 Ex Gamer modeli var 63 bin tl'ye çok iyi kart. MSI'ın Asus'un 5070 ti sattığı fiyata 5080 varken Colorful gibi zam yemeden önce alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…