2026 öncesi her bütçe için alınabilir veya alınmayacak ekran kartı önerisi


Bence her bütçeden sonra sana göre en alınabilir olanı da yazmalısın.

Farklı 2-3 seçenek vermek güzel bir şey ama kişinin aklını karıştırır bundan birini "bu daha iyi" diye not bıraksan daha iyi olur.
 

O kadara internetten bakılıyor zaten.
 
9070 XT varken 5070 tercih eden olmaz sahsen ama değerlendirebilir olarak ekleyebilirdim tabii.

Hocam ben 27.500 TL'ye Gigabyte RTX 5070 3 fanlı model almıştım çok memnunum kimse bahsetmiyor ama MFG çok güçlü bir teknoloji 9070 XT de MFG olsa gözümü kırpmadan alırdım ama 9070 XT ve 5070 arasında net farklara baktığımızda saf güç olarak 9070 XT 20-30 FPS önde ancak GDDR7 bellek sayesinde 5070'e overclock yaptığımda 25 - 40 FPS arası devasa performans artışı yaşıyorum diğer yanda 9070 XT AMD'nin akıcılığı hiç arttırmayan fg si bayağı fake frame AMD'nin fg sidir MFG ve fg de önemli olan 60 FPS yaklaşmak ama NVIDIA MFG ile bu sorunuda çözmüş gibi duyor.

Yani kısaca bir miktar overclock ve MFG ile 9070XT'ye 70- 80 FPS fark atıyor 5070 keşke 16 GB olsaydı.
 

En alinabilir olanı yazmam şahsen çünkü tamamen kullanıcıya bağlı ben her bütçeye göre olan ekran kartlarını yazmışım kişinin aklını karıştırma gibi bir durum yok zaten hepsine bir açıklama koymuşum neden alınabilir diye ve zaten sunduğum seçeneklerin hepsinin aşağı yukarı performansı benzer bir çizgide koyulan kartların her bütçede.


MFG güzel bir özellik değil hocam ya + 5070'nin fiyatına bakılırsa çok da al benisi olmayan bir kart daha iyi alternatifleri var.
 
Son düzenleme:

Hocam bizzat kullanıyorum RTX 5070 ve i5 14600K 250 FPS altında oyun görmedim daha.
 
Hocam bizzat kullanıyorum RTX 5070 ve i5 14600K 250 FPS altında oyun görmedim daha.

Hocam MFG mucize bir şey değil input lag olarak çok dezavantaj güzel kart ama alternatifleride bir o kadar fazla ve + daha alt fiyatina daha iyi kart bulunabiliyor 25 bandına düşmediği sürece eklemem ben şahsen.
 
Hocam MFG mucize bir şey değil input lag olarak çok dezavantaj güzel kart ama alternatifleride bir o kadar fazla ve + daha alt fiyatina daha iyi kart bulunabiliyor.

Hocam peki 5070 ten ucuz ve daha iyi kart hangisi ve sende hangi kart var.
Bir diğeri bende gecikme ve lag yok çok akıcı yani kötü olsa kötü derdim mesela önceden 4060 kullanıyordum o kötüydü.
 
Hocam peki 5070 ten ucuz ve daha iyi kart hangisi ve sende hangi kart var.
Bir diğeri bende gecikme ve lag yok çok akıcı yani kötü olsa kötü derdim mesela önceden 4060 kullanıyordum o kötüydü.

Hocam şöyle diyeyim 4-5 tane kart var alternatif olarak hem 2. el hem sıfır olarak 7800 XT - 6900 XT var ama 2. el olarak 7900 GRE - 3090 - 7900 XT - 4070 Super var bunlar hem 5070'den alt fiyatta bulunabiliyor ve denk performans ve daha iyi VRAM + daha iyi performans verebiliyor.
 
Hocam şöyle diyeyim 4-5 tane kart var alternatif olarak hem 2. el hem sıfır olarak 7800 XT - 6900 XT var ama 2. el olarak 7900 GRE - 3090 - 7900 XT - 4070 Super var.

Hocam işte sana bunu anlatamam kullanıp hissetmen gerek ama ben Gigabyte 5070 3 fanlı modeli 27.500'e almıştım iyi bir fiyat bence keşke 16 GB VRAM olsa.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…