2026 öncesi her bütçe için alınabilir veya alınmayacak ekran kartı önerisi

Hocam işte sana bunu anlatamam kullanıp hissetmen gerek ama ben Gigabyte 5070 3 fanlı modeli 27.500'e almıştım iyi bir fiyat bence keşke 16 GB VRAM olsa.

27.500 ise güzeldir ama şu anki fiyati üzerinden yorumluyorum ben 25.000 veya ona yakın bir fiyata düşmezse al benisi bir tarafı yok diyorum işte.

Hocam 5070 kullanıyorum VRAM konusunda haklısın ama MFG açınca gecikme yok olmuyor ben hissederdim güzel kart daha önceden 4060 kullanıyordum zayıf bir kart olduğu için onda sıkıntılar yaşamıştım ama 27.500'e sıfı Gigabyte 5070 3 fanlı model aldım çok mutluyum MFG ve 5000 sersi kullanmayan bilemez bunu bu kartlarda giriş gecikmesi çok aza indirildi.

@Emirhan Karali, MFG kullanılacak bir teknoloji değil. Sahte kare ile biraz kendini kandırmak oluyor. 1080p'de güncel olarak hala bir gecikme var ve gerekli bir teknoloji de değil gözümde. Mucize bir teknoloji değil kısacası. 10 Aralık'ta Redstone geldiğinde tahminen AMD tarafında da olacak. Gelmese bana göre daha iyi.

Keşke saf güç olsa ama artık bitiyor maalesef DLSS ve FSR ve gelecekte daha fazası olacak.

@Emirhan Karali, işte burada alternatifi varken 5070'in al benisi yok diyorum. Neredeyse benzer fiyatlar. Arada verilebilecek fark varsa alınır 5070. 1K fark verebiliyorsam gidip zorlar 9070XT tercih ederim. Mantık bu.

@Emirhan Karali, işte burada alternatifi varken 5070'in al benisi yok diyorum. Neredeyse benzer fiyatlar. Arada verilebilecek fark varsa alınır 5070. 1K fark verebiliyorsam gidip zorlar 9070XT tercih ederim. Mantık bu.

Doğru ben 27.500 TL 5070 aldım bana daha mantıklı geldi Gigabyte 3 fanlı model.

Son düzenleme:
3070 Noctua'ya kimse laf edemez.

İkisi de berbat teknolojiler bana kalırsa. Saf güç her zaman daha iyi.

Hocam kullanmadan bilemezsin 5070 çok güzel ben şahidim.

Hocam kullanmadan bilemezsin 5070 çok güzel ben şahidim.
5070'e birşey söylemedim zaten. FSR ve DLSS berbat teknolojiler. FPS az değilse açılmasının hiç bir anlamı yok bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…