Mezun öğrencisi olarak vereceğim ya da şu hatayı yapma diyeceğim tavsiyeler şunlar olur: Geometriyi sakın boşlama konuları bitirip düzenli soru çözmeye çalış ben bu hatayı çok yaptım sınavdada zaten geometri kısmım bir nevi boş sayılırdı, matematik ilk 12 konuyu sağlamlaştırmadan problemlere geçmemeni öneririm ilk önce o 12 konuyu sağlamlaştırdıktan sonra problemlerde daha rahat olursun çünkü çoğu soruda bu ilk 12 konudan yararlanacaksın, paragraf için günde ben sevdiğim için 30 40 soru çözüyordum ama 20 30 kafidir bence. Sınavdada paragrafı fulledim, Türkçe dil bilgisini hızlıca bitirmeye çalış zaten çok konu yok zaman zaman tekrarlarla sınavda çözmeyeceğin soru olduğunu düşünmüyorum pek zorlamıyorlar çünkü. Fizik kimya biyoloji hakkında pek yorumum yok eşit ağırlığım ve sınavda 10 net civarı bir şey yapmıştım o yüzden bu konuda pek bir öneri veremeyeceğim ama ben son 2 haftada garanti konulara çalışmıştım sadece. Hoca konusunu tamamen sana bırakıyorum ama matematik için dikkat et diyebileceğim şey kendi netine uygun hoca seçmen daha iyi olur örneğin 5 6 net yapıpta Eyüp b dinlemen sana çok olumlu yönden katkı vermeyecektir.