2026'da G29 alınır mı?

aliha46n

Centipat
Kek günü
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
turbox h110 t-force 2x8 ddr 4 2400 mhz i5 7400 rx 6700 xt cooler master sıvı soğutucu 625 watt hadron
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak shifter dahil 18 bin liraya sıfır G29 alınır mı? Bütçem daha da çıkmıyor beni memnun eder mi? 4-5 yıldır Rampage V900s kullanıyorum yaylı sistemdi. Şimdi dişliye geçeceğim nasip olursa beni tatmin eder mi Rampage V995 gibi alternatifler hiç iyi görünmüyor o yüzden G29 düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bne g29 kullanıyorum bu tak tak ses çıkarıyor diyenlere bakma güvenilir yerden almassan çıkarır. Aynı zamanda hissiyatı iyi ETS 2 ForzaH5 NFS Asetto Corsa oynuyorum ve gayet güzel kullanışlı. Sormak istediğin soru varsa bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak shifter dahil 18 bin liraya sıfır G29 alınır mı? Bütçem daha da çıkmıyor beni memnun eder mi? 4-5 yıldır Rampage V900s kullanıyorum yaylı sistemdi. Şimdi dişliye geçeceğim nasip olursa beni tatmin eder mi Rampage V995 gibi alternatifler hiç iyi görünmüyor o yüzden G29 düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Alınmaz hocam. Paranızı çöpe atmış olursunuz. Pxn V10 Pro'ya bakın.

Ben G29 kullanıyorum bu tak tak ses çıkarıyor diyenlere bakma güvenilir yerden almazsan çıkarır. Aynı zamanda hissiyatı iyi ETS 2 forzah5 NFS Assetto Corsa oynuyorum ve gayet güzel kullanışlı. Sormak istediğin soru varsa bekliyorum.

@AdvocateD ne diyo hocam FFB'yi %10 da kullanıyor sanırım?

2026 G29 almak parayı çöpe atmaktır @Hallelujah_0 hocamın dediği gibi V10 Pro bakın.

Alınmaz V10 Pro daha iyi (az önce attığım linki V10 Pro sandım kusura bakmayın :D)

Hahahaha. Çin malcısını çağırdı gene. %90 da kullanıyorum ETS 2 de de fb açık ama aynısı. Logi düşmanı haberin olsun bunlar. Tüm ekipmanlarım logi hepsi de uzun ömürlü ve kullanışlı.

Tüm ekipmanlarınızın Logitech olması daha iyi olduğunu varsaymaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hahahaha. Çin malcısını çağırdı gene. %90 da kullanıyorum ETS 2 de de fb açık ama aynısı. Logi düşmanı haberin olsun bunlar. Tüm ekipmanlarım logi hepsi de uzun ömürlü ve kullanışlı.

Hocam dişliler arasındaki yağ birkaç aya gittsin o zaman AK-47'niz ile güzel güzel vakit geçireceksiniz merak etmeyin.

Uzun ömürlü ve gayet kullanışlı. Özellikle yazılım desteği ile gerçekten diğer ürünlere fark atıyor.

"Ardından Çin, Suzhou'ya taşınmadan önce ABD, Tayvan, Macaristan ve İrlanda'da üretim tesisleri kuruldu. 2005 yılı itibarıyla Çin'deki üretim operasyonları Logitech ürünlerinin yaklaşık yarısını üretmektedir. Kalan üretim, Asya'daki sözleşmeli imalatçılara ve orijinal tasarım üreticilerine yaptırılmaktadır."

Logitech ürünleri de Çin'de üretiliyor. Ne yaşıyorsun sen?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı