2026'ya girerken iPhone 13 alınır mı?

sky.ed

Femtopat
Daha fazla  
Hayatım boyunca Android kullandım. Şu an iPhone 13'e geçmeyi düşünüyorum ama Samsung S24 kafamı karıştırıyor.

Amacım 2028-2029 arasında telefonu değiştirmek; o zamana kadar iPhone 13 kasmaya başlar mı diye korkuyorum.

*Oyun çok oynamıyorum.

Hayır, başka soru?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenlik, şık durması önemliyse alınabilir. Marka takıntısı varsa ya da ömrümde bir de ben iPhone alayım derseniz alın bence. Android o hissi vermiyor. Ama hiç kullanmadıysanız da söyleyeyim IPhone'a alışmanız biraz zaman alabilir.

Peki atıyorum 3sene sonra satmaya yakın kasma donma vs yaşar mıyım?

Alınmaz. 2028-2029 zamanına kadar belki de 13'lerin ana desteği kesilecek. O fiyat bantlarına Android almak daha mantıklı. Bütçe artarsa ancak yeni modelleri tercih edilebilir.

3 4 seneye satmaya değecek kadar para edeceğini sanmıyorum.

Alınmaz. 2028-2029 zamanına kadar belki de 13'lerin ana desteği kesilecek. O fiyat bantlarına Android almak daha mantıklı. Bütçe artarsa ancak yeni modelleri tercih edilebilir.

Destek kesildiği zaman değiştirmeyi düşünüyorum. Kesilmeden önce kasar mı, merakım bu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sanmam aşırı oyun oynamayacaksanız. Yatırım olarak bakmıyorsanız dolar artışıyla 2-3 seneye TL olarak paranız aynı kalır ama tabii ki TL rakam olarak. Ki daha iPhone 11'lerin yeni kesileceği konuşuluyor. Daha desteğinin kesilmesine çok var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…