Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #1 Elimde 203 GB büyüklüğünde txt var notepad+ ile açılmıyor. Bunu açabileceğim program var mı?
miracvural Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 258 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Tablet :D Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz 10 Kasım 2023 #2 Notepad++ olabilir bir deneyin hocam.
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 10 Kasım 2023 #3 Dosya türünü rar veya zip olarak değiştirmeyi denedin mi?
4 419130 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 103 10 Kasım 2023 #4 Floppy dedi: Elimde 203 GB büyüklüğünde txt var notepad+ ile açılmıyor. Bunu açabileceğim program var mı? Eki Görüntüle 2009648 Genişletmek için tıkla... Hocam o boyutta.txt dosyasında ne var bilmiyorum ama .txt dosyası değildir format karışmıştır gibime geliyor. .txt olsa bile onu açmak için çok güçlü bir bilgisayar gerekir.
Floppy dedi: Elimde 203 GB büyüklüğünde txt var notepad+ ile açılmıyor. Bunu açabileceğim program var mı? Eki Görüntüle 2009648 Genişletmek için tıkla... Hocam o boyutta.txt dosyasında ne var bilmiyorum ama .txt dosyası değildir format karışmıştır gibime geliyor. .txt olsa bile onu açmak için çok güçlü bir bilgisayar gerekir.
Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #5 miracvural dedi: Notepad++ olabilir bir deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Dostum zaten Notepad ++ olmuyor dedim şaka mısın ?
miracvural dedi: Notepad++ olabilir bir deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Dostum zaten Notepad ++ olmuyor dedim şaka mısın ?
miracvural Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 258 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Tablet :D Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz 10 Kasım 2023 #6 Floppy dedi: Dostum zaten Notepad ++ olmuyor dedim şaka mısın ? Genişletmek için tıkla... Pardon bende başka bir forum cevabından aldım, o kısımi görmemişim.
Floppy dedi: Dostum zaten Notepad ++ olmuyor dedim şaka mısın ? Genişletmek için tıkla... Pardon bende başka bir forum cevabından aldım, o kısımi görmemişim.
BeyazXtrail Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 742 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #7 Floppy dedi: Elimde 203 GB büyüklüğünde TXT var notepad+ ile açılmıyor. Bunu açabileceğim program var mı? Eki Görüntüle 2009648 Genişletmek için tıkla... Hocam ne var onun içinde acaba? Notepad++ iş görür gibime geliyor
Floppy dedi: Elimde 203 GB büyüklüğünde TXT var notepad+ ile açılmıyor. Bunu açabileceğim program var mı? Eki Görüntüle 2009648 Genişletmek için tıkla... Hocam ne var onun içinde acaba? Notepad++ iş görür gibime geliyor
Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #8 BeyazXtrail dedi: Hocam ne var onun içinde acaba? Notepad++ iş görür gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Dostum 203 GB log diyelim geçelim bilgisayarım gayet yeterli fazlasıyla alanım var sadece büyük dosya açan txt editör lazım SQL. Değil .txt
BeyazXtrail dedi: Hocam ne var onun içinde acaba? Notepad++ iş görür gibime geliyor. Genişletmek için tıkla... Dostum 203 GB log diyelim geçelim bilgisayarım gayet yeterli fazlasıyla alanım var sadece büyük dosya açan txt editör lazım SQL. Değil .txt
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.948 Çözümler 13 10 Kasım 2023 #9 BeyazXtrail dedi: Hocam ne var onun içinde acaba? Notepad++ iş görür gibime geliyor Genişletmek için tıkla... Hocam notepad ile açılmıyormuş.
BeyazXtrail dedi: Hocam ne var onun içinde acaba? Notepad++ iş görür gibime geliyor Genişletmek için tıkla... Hocam notepad ile açılmıyormuş.
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 10 Kasım 2023 #10 Bana dosyanın uzantısı karışmış gibi geldi. Yani o dosyayı farklı bir uzantı yani .txt ile açılması sağlanmış sonra bu dosyanın da uzantısı gitmiş.
Bana dosyanın uzantısı karışmış gibi geldi. Yani o dosyayı farklı bir uzantı yani .txt ile açılması sağlanmış sonra bu dosyanın da uzantısı gitmiş.