2035 senesindeymiş gibi konuşalım

Windows 17'den 18'e geçilir mi? Performans farkı var mı? Özellikle kullananlar yazsın.
Hocam Windows kullanan kaldı mı? NviOs kullanıyorum ben nvidia işlemci ve ekran kartıyla tan uyumlu çalışıyor nvidia 9 Quantum ai işlemcisi için birebir.

Red Dead Redemption 3 ilk fragman geleli 2 sene oldu, hala başka bir bilgi yok.

Evet arkadaşlar 2035 senesindeymiş gibi muhabbet edelim.

Ben başlıyorum. Vay be GTA 6 çıkalı 7 sene olmuş. Bir paket pairlament sigara olmuş 700 TL nasıl olacak bu ekonomi böyle? Ekmek olmuş 50 TL.

Yıl olmuş hala 2035 Technopat hala var.

Hocam Windows kullanan kaldı mı? NviOs kullanıyorum ben nvidia işlemci ve ekran kartıyla tan uyumlu çalışıyor nvidia 9 Quantum ai işlemcisi için birebir.
Doğru. Artık Microsoft'la uğraşılmaz bende geçeyim bari.

Evet arkadaşlar 2035 senesindeymiş gibi muhabbet edelim.

Ben başlıyorum. Vay be GTA 6 çıkalı 7 sene olmuş. Bir paket pairlament sigara olmuş 700 TL nasıl olacak bu ekonomi böyle? Ekmek olmuş 50 TL.

Yapay zeka çok pahalı ya indirim yok mu?

Hocam Windows kullanan kaldı mı? Nvios kullanıyorum ben NVIDIA işlemci ve ekran kartıylatan uyumlu çalışıyor NVIDIA 9 quantum AI işlemcisi için birebir.

Bencede yıl olmuş 2035 mikro çipli bilgisayarmı kaldı yakında tüm destek kesilecekmiş diyorlar e tabii onlarda haklı bu ekonomide kuantum bilgisayar almak bayağı zor asgarî ücret 6 haneli rakamlara ulaştı ama ne fayda.

GTA 5 çıkalı 22 yıl olmuş, Battlefield 1 çıkalı 19 sene olmuş, benim yaş olmuş 32. Yaşlanıyoruz be oğlum.

Son düzenleme:
Gta 6 çıkalı 10 yıl oldu 7 fragmanı hala yayınlanmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…