Arkadaşlar iki hafta sonra Amerika'ya gideceğim ve gitmişken güzel bir telefon getirmek istiyorum. İnternet'ten araştırırken S8'in indirimde olduğunu gördüm. Sizce almalı mıyım? Benzer fiyata önerebileceğiniz başka telefon var mı? Bildiğim kadarıyla Amerika'da iPhone 6s'de benzer fiyatlara alınabiliyor. Hangisini almamı önerirsiniz? Eğer indirim iki hafta daha devam ederse S8 almak isterim ama fikrinizi sormak istedim.
Güzel dediniz de hocam, eğer getirirsem telefonu ne kadara satabilirim acaba? Türkiye'de de artık 3400-3500TL'ye alınabiliyor. Eğer 3000TL'ye satabileceksem 3 tane getiririm, ikisini satarım. Benimki bedavaya gelmiş olur.
Güzel dediniz de hocam, eğer getirirsem telefonu ne kadara satabilirim acaba? Türkiye'de de artık 3400-3500TL'ye alınabiliyor. Eğer 3000TL'ye satabileceksem 3 tane getiririm, ikisini satarım. Benimki bedavaya gelmiş olur.
Ben de S8 almayı düşünüyorum ancak çekincelerim var. Bildiğim kadarıyla Apple telefonların garantisi Türkiye'de geçerli değil ve Samsung ile ilgili net bir bilgi bulamadım. Bir diğer çekincem ise telefonu kayıt ettirdikten sonra kapanma durumu olur mu? Çünkü getirdiğim telefonu en az 3-4 ay hiç açmayıp kendi telefonumu kullanmaya devam edeceğim.
Haklısınız hocam ama 5 arkadaş birlikte gideceğiz, ben de uçağa binmeden onlara veririm diye düşünüyorum.
Ben de S8 almayı düşünüyorum ancak çekincelerim var. Bildiğim kadarıyla Apple telefonların garantisi Türkiye'de geçerli değil ve Samsung ile ilgili net bir bilgi bulamadım. Bir diğer çekincem ise telefonu kayıt ettirdikten sonra kapanma durumu olur mu? Çünkü getirdiğim telefonu en az 3-4 ay hiç açmayıp kendi telefonumu kullanmaya devam edeceğim.
Ülkeye girdikten sonra kayıt için 120 gün süreniz var ondan sonra kapanıyor .
Sanırım ondan sonra kayıt edilinceye kadar konuşma yapamazsın.
Apple'ın 1 senelik garantisi vardı aslında ama Amerika'dan alınan cihazlar için geçerli değildi. Zaten tamamen Türkiye için yurt dışı garantisini kaldırdılar ama sanırım Yunanistan'da cihazı garantiye verebiliyorsunuz (kesin bilgi değil).
Samsung'un 1 sene uluslar arası garantisi olduğunu duydum. O da kesin değil ve ne kadar kapsayıcı bir garanti bir bilgim yok.