2060 Gaming Z'nin üzerine 3 damla çay döküldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
0

enesbalvan

Hectopat
Daha fazla  
Bugün sahurumu yaparken elim yanlışlıkla çaya çarptı, kasa tam altımdaydı. Hemen gücü kesip kasayı dışarı çıkardım ve hemen nemli bir peçeteyle üstünü temizledim sonrasında saç kurutma makinesini 4 dakika boyunca tuttum. PC'yi çalıştırdım ekran geldi BIOS'u gördükten sonra PC gücü kesti. Sonra tekrardan detaylı bir şekilde temizledim ve hava tuttum. Bundan önce tam 1 şişe maden suyu dökülmüştü ve 10 dakika kuruttuktan sonra 5 saat sonrasında açılmıştı. Kart sizce yanmış mıdır?
Kart 2060 GamingZ
Düzeltme yapayım maden suyunu yaklaşık 5 ay önce döktüm.

Önlem aslında almıştım, tam tamına plaketin üzerinde 3 damla izi var, onları detaylıca kuruladım. Masada 2 ayak olduğu için 1. Ayaktan damla sarkmış. Şu an beklemekteyim eğer görüntü alamazsam garantiye vermeli miyim?
Öğlene doğru start vereceğim bilgisayara umarım görüntü alırım.

Saç kurutma makinesi ile elektronik devreleri kurutmak katliamdır. Tabi sıcak üflediğinizi varsayıyorum. Dökülen yer tam plakaya falan mı geldi yoksa devreye kadar indi mi? Devreye indiyse izopropil alkol ile hafifçe fırçalama yapın.

Hem soğuk hem sıcak olarak yaptım. Devreye kadar inmedi.
Arkadaşlar sorun çözüldü.

İlk başta soğuk hava üfledim sonrasında sıcak 3 saatin sonrasında PC'ye start verdim ve çalıştı yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Bir de şu an cdd.dll mavi ekran hatası alıyorum sanırım. Windows çöktü PC'yi açtım ekran geldi dump hatasını şu an atamıyorum.

Hocam, geçmiş olsun. Tekrardan böyle bir problem yaşamamanız dileği ile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…