West61 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #1 2060 hazır sistem arıyorum Vatan Computer'da topladım 11 bin TL rakam çıktı ama hiçbir şeyden kısmadım monitör dahil neredeyse 15 bin TL'ye gelecek öneriniz var mıdır? 2060 ASUS 3 fanlı olan modelinden ya da Gaming Z MSI olmasını istiyorum.
2060 hazır sistem arıyorum Vatan Computer'da topladım 11 bin TL rakam çıktı ama hiçbir şeyden kısmadım monitör dahil neredeyse 15 bin TL'ye gelecek öneriniz var mıdır? 2060 ASUS 3 fanlı olan modelinden ya da Gaming Z MSI olmasını istiyorum.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 28 Aralık 2020 #2 Bu bütçede AMD sistem pek önermem ama bu güzeldir: Aquarius 7A - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 7A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Bu bütçede AMD sistem pek önermem ama bu güzeldir: Aquarius 7A - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 7A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com