H HangoverScarface Centipat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #11 Emper dedi: Laptop mu? Genişletmek için tıkla... Aynen laptop Emrepkr dedi: Neden kare hızını 60 FPS'ye sınırlamıyorsunuz ? Böylelikle hem olacak bir darboğazın önüne geçmiş olursunuz, hem de ayarları üste getirerek kaliteli bir görüntü elde etmekle kalmayıp, ekran kartı sıcaklığını da düşürürsünüz. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyodum deniycem kesinlikle FPS farkı çok hissedilebilir ama sanırım di mi?
Emper dedi: Laptop mu? Genişletmek için tıkla... Aynen laptop Emrepkr dedi: Neden kare hızını 60 FPS'ye sınırlamıyorsunuz ? Böylelikle hem olacak bir darboğazın önüne geçmiş olursunuz, hem de ayarları üste getirerek kaliteli bir görüntü elde etmekle kalmayıp, ekran kartı sıcaklığını da düşürürsünüz. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyodum deniycem kesinlikle FPS farkı çok hissedilebilir ama sanırım di mi?
Emper Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #12 HangoverScarface dedi: Aynen laptop. Bunu bilmiyordum deneyeceğim kesinlikle FPS farkı çok hissedilebilir ama sanırım değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim laptoplarda darboğaz olmuyor ekran kartınızın %100 kullanılması lazım.
HangoverScarface dedi: Aynen laptop. Bunu bilmiyordum deneyeceğim kesinlikle FPS farkı çok hissedilebilir ama sanırım değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim laptoplarda darboğaz olmuyor ekran kartınızın %100 kullanılması lazım.
Emrepkr Centipat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #13 HangoverScarface dedi: FPS farkı çok hissedilebilir ama sanırım di mi? Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğini anlamadım maalesef.
HangoverScarface dedi: FPS farkı çok hissedilebilir ama sanırım di mi? Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğini anlamadım maalesef.