Saul İtiadam Decapat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #1 RAM Apacer GD2.1827WC.001 8X2 GB SSD veya HDD modeli ADATA SU630 (SATA-III) Ekran kartı Asus Dual-RTX2060 Series 6GB Anakart Asus Prime B450M-K II İşlemci R5 3600, Merhaba bilgisayarım hiç neden yokken mavi ekran hatası aldı bundan 1 ay önce de almıştım ama atma gereği duymamıştım tekrarladığı için atıyorum. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler. minidump Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2022
Merhaba bilgisayarım hiç neden yokken mavi ekran hatası aldı bundan 1 ay önce de almıştım ama atma gereği duymamıştım tekrarladığı için atıyorum. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler. minidump
Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #2 RICO Anti cheat hata vermiş görünüyor, farklı oyunlar kullandığı için bilemeyeceğim, bir şekilde kaldırın BİOS sürümünüz eski, güncelleyin. PRIME B450M-K II M.2 desteği, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 1 Type-A ve BIOS FlashBack™ özelliklerine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakart www.asus.com HD Tune ile "Health" kısmını ekran görüntüsünü ve "Error scan" kısmında "Quick scan" kapalı tarama yapın, sonuçları ekran görüntüsü olarak paylaşın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Artı 0 Eksi
RICO Anti cheat hata vermiş görünüyor, farklı oyunlar kullandığı için bilemeyeceğim, bir şekilde kaldırın BİOS sürümünüz eski, güncelleyin. PRIME B450M-K II M.2 desteği, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 1 Type-A ve BIOS FlashBack™ özelliklerine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakart www.asus.com HD Tune ile "Health" kısmını ekran görüntüsünü ve "Error scan" kısmında "Quick scan" kapalı tarama yapın, sonuçları ekran görüntüsü olarak paylaşın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com
KS KS Saul İtiadam Decapat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #3 Vastrensien dedi: RICO Anti cheat hata vermiş görünüyor, farklı oyunlar kullandığı için bilemeyeceğim, bir şekilde kaldırın BİOS sürümünüz eski, güncelleyin. PRIME B450M-K II M.2 desteği, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 1 Type-A ve BIOS FlashBack™ özelliklerine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakart www.asus.com HD Tune ile "Health" kısmını ekran görüntüsünü ve "Error scan" kısmında "Quick scan" kapalı tarama yapın, sonuçları ekran görüntüsü olarak paylaşın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam tarama biraz uzun sürdü o yüzden geç cevap verdim. ekran görüntüleri Artı 0 Eksi
Vastrensien dedi: RICO Anti cheat hata vermiş görünüyor, farklı oyunlar kullandığı için bilemeyeceğim, bir şekilde kaldırın BİOS sürümünüz eski, güncelleyin. PRIME B450M-K II M.2 desteği, HDMI/DVI-D/D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 1 Type-A ve BIOS FlashBack™ özelliklerine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakart www.asus.com HD Tune ile "Health" kısmını ekran görüntüsünü ve "Error scan" kısmında "Quick scan" kapalı tarama yapın, sonuçları ekran görüntüsü olarak paylaşın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam tarama biraz uzun sürdü o yüzden geç cevap verdim. ekran görüntüleri