ÖmerFarukArslan Hectopat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2019 #11 BERWAR dedi: Kesiklerin görüntüsünü atabilir misin? Dalgalanmalar fazlaysa etki eder. Genişletmek için tıkla... dalgalanmalar çok fazla değil ama bazı oyunlarda GPU hepsini kullanmıyor.
BERWAR dedi: Kesiklerin görüntüsünü atabilir misin? Dalgalanmalar fazlaysa etki eder. Genişletmek için tıkla... dalgalanmalar çok fazla değil ama bazı oyunlarda GPU hepsini kullanmıyor.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2019 #12 GPU sürekli tam kullanım göstermek zorunda değil. Her oyunun GPU kullanımı farklıdır. Çözünürlükte GPU kullanımına etki eder.
GPU sürekli tam kullanım göstermek zorunda değil. Her oyunun GPU kullanımı farklıdır. Çözünürlükte GPU kullanımına etki eder.
G Giray6161 Megapat Katılım 13 Şubat 2017 Mesajlar 903 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2019 #13 AA'yı kapatıp tekrar dener misin ? Ayrıca neden o kadar uzun sürdü bende çok kısa sürüyor.
ÖmerFarukArslan Hectopat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2019 #14 BERWAR dedi: GPU sürekli tam kullanım göstermek zorunda değil. Her oyunun GPU kullanımı farklıdır. Çözünürlükte GPU kullanımına etki eder. Genişletmek için tıkla... Full ayarlarda 90 FPS alıyorum. Nor Giray6161 dedi: AA'yı kapatıp tekrar dener misin ? Ayrıca neden o kadar uzun sürdü bende çok kısa sürüyor. Eki Görüntüle 473140 Genişletmek için tıkla... ben ayrıca normal olarakta yaptım
BERWAR dedi: GPU sürekli tam kullanım göstermek zorunda değil. Her oyunun GPU kullanımı farklıdır. Çözünürlükte GPU kullanımına etki eder. Genişletmek için tıkla... Full ayarlarda 90 FPS alıyorum. Nor Giray6161 dedi: AA'yı kapatıp tekrar dener misin ? Ayrıca neden o kadar uzun sürdü bende çok kısa sürüyor. Eki Görüntüle 473140 Genişletmek için tıkla... ben ayrıca normal olarakta yaptım
G Giray6161 Megapat Katılım 13 Şubat 2017 Mesajlar 903 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2019 #15 ÖmerFarukArslan dedi: Full ayarlarda 90 FPS alıyorum. Nor ben ayrıca normal olarakta yaptım Genişletmek için tıkla... Anlamadım nasıl normal olarak yaptınız ?
ÖmerFarukArslan dedi: Full ayarlarda 90 FPS alıyorum. Nor ben ayrıca normal olarakta yaptım Genişletmek için tıkla... Anlamadım nasıl normal olarak yaptınız ?
ÖmerFarukArslan Hectopat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2019 #16 Giray6161 dedi: AA'yı kapatıp tekrar dener misin Genişletmek için tıkla...
G Giray6161 Megapat Katılım 13 Şubat 2017 Mesajlar 903 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2019 #17 ÖmerFarukArslan dedi: Eki Görüntüle 473145 Genişletmek için tıkla... Hemen hemen aynı, aynı kart ile karşılaştırmalı da görmüş oldun. Demek ki değerler normal bak keyfine
ÖmerFarukArslan dedi: Eki Görüntüle 473145 Genişletmek için tıkla... Hemen hemen aynı, aynı kart ile karşılaştırmalı da görmüş oldun. Demek ki değerler normal bak keyfine
ÖmerFarukArslan Hectopat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2019 #18 Bu video'dan bakabilirsin. İstediğin süre kadar yapabilirsin stress testini. Giray6161 dedi: Hemen hemen aynı, aynı kart ile karşılaştırmalı da görmüş oldun. Demek ki değerler normal bak keyfine Genişletmek için tıkla... Beni sadece rahatsız eden GPU Clock'daki o küçük kesik ve oyunlarıma drop girmesi.
Bu video'dan bakabilirsin. İstediğin süre kadar yapabilirsin stress testini. Giray6161 dedi: Hemen hemen aynı, aynı kart ile karşılaştırmalı da görmüş oldun. Demek ki değerler normal bak keyfine Genişletmek için tıkla... Beni sadece rahatsız eden GPU Clock'daki o küçük kesik ve oyunlarıma drop girmesi.
G Giray6161 Megapat Katılım 13 Şubat 2017 Mesajlar 903 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2019 #19 ÖmerFarukArslan dedi: Bu video'dan bakabilirsin. İstediğin süre kadar yapabilirsin stress testini. Beni sadece rahatsız eden GPU Clock'daki o küçük kesik ve oyunlarıma drop girmesi. Genişletmek için tıkla... Tüm oyunlarda drop giriyor mu ? Bu RAM ile alakalı da olabilir. Oynadığın oyuna göre 8gb ram artık pek yeterli değil.
ÖmerFarukArslan dedi: Bu video'dan bakabilirsin. İstediğin süre kadar yapabilirsin stress testini. Beni sadece rahatsız eden GPU Clock'daki o küçük kesik ve oyunlarıma drop girmesi. Genişletmek için tıkla... Tüm oyunlarda drop giriyor mu ? Bu RAM ile alakalı da olabilir. Oynadığın oyuna göre 8gb ram artık pek yeterli değil.
ÖmerFarukArslan Hectopat Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2019 #20 Giray6161 dedi: Tüm oyunlarda drop giriyor mu ? Bu RAM ile alakalı da olabilir. Oynadığın oyuna göre 8gb ram artık pek yeterli değil. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda giriyor ve bazı oyunlar GPU'yu tam olarak kullanmıyor herşey ultra'da 150 FPS alabileceğim oyun GPU tam güçte çalışmadığı için 90 FPS alıyorum.
Giray6161 dedi: Tüm oyunlarda drop giriyor mu ? Bu RAM ile alakalı da olabilir. Oynadığın oyuna göre 8gb ram artık pek yeterli değil. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda giriyor ve bazı oyunlar GPU'yu tam olarak kullanmıyor herşey ultra'da 150 FPS alabileceğim oyun GPU tam güçte çalışmadığı için 90 FPS alıyorum.