berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 6 Haziran 2020 #11 suiti dedi: Bire bir aynı sorunu yaşıyorum hocam. Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... MSI bios ayarlarından game booster'ı açtım. İşlemciyi 4.7 GHz'e aldı. Fps dropları 300'den 250ye kadar oluyor şuan.
suiti dedi: Bire bir aynı sorunu yaşıyorum hocam. Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... MSI bios ayarlarından game booster'ı açtım. İşlemciyi 4.7 GHz'e aldı. Fps dropları 300'den 250ye kadar oluyor şuan.
S suiti Kilopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 529 Makaleler 1 6 Haziran 2020 #12 berkingbad dedi: MSI bios ayarlarından game booster'ı açtım. İşlemciyi 4.7 GHz'e aldı. Fps dropları 300'den 250ye kadar oluyor şuan. Genişletmek için tıkla... Bu sorun bana geçen sene de olmuştu. Sonra bir format attım düzelmişti ama şimdi uğraşmak istemiyorum o kadar açıkçası.
berkingbad dedi: MSI bios ayarlarından game booster'ı açtım. İşlemciyi 4.7 GHz'e aldı. Fps dropları 300'den 250ye kadar oluyor şuan. Genişletmek için tıkla... Bu sorun bana geçen sene de olmuştu. Sonra bir format attım düzelmişti ama şimdi uğraşmak istemiyorum o kadar açıkçası.