2060 Super sistemi kaça satmalıyım?

sametgez

Decapat
Daha fazla  
Selam sistemimi satışa çıkarmayı düşünüyorum. Sizce fiyatını kaç yazmalıyım?

Anakart: MSI B550M Pro-VDH Wi-Fi
RAM: Kingston Fury Beast RGB 16 GB(2x8) 3600 MHz CL17.
SSD: Kingston 500 GB PCI-Express 4.0 3500/2100MB
İşlemci: Ryzen 5 5600.
Ekran kartı: MSI Gaming X 2060 Super.
PSU: Bitfenix BP-BP600ALNn-9r 600W.
Kasa: Bitfenix nova mesh SE tg ARGB beyaz kasa.

Ekran kartı hariç hepsi 2 aylık ürünler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı ne kadar eski?

Dostum taş çatlasa 2-2.5 yıllık.

3500 civarına 6600 bulunuyorken daha eski bir karta daha fazla veren olur mu bilemiyorum. Piyasada mal satan çok alan az.

6600'ü hiç o civarlarda görmedim. Ayrıca belirttiğim gibi tepe model bir ekran kartı. Bu yüzden yaptığınız fiyat yorumuna az dedim.

Dostum taş çatlasa 2-2.5 yıllık.

6600'ü hiç o civarlarda görmedim. Ayrıca belirttiğim gibi tepe model bir ekran kartı. Bu yüzden yaptığınız fiyat yorumuna az dedim.
Tepe dediğiniz herhalde Konya tepeleri ? 2060S iyi bir karttır ama 2023 yılında "idare eder" bir kart seviyesinde artık. Sahibindene girip "6600" yazdım ve karşıma çıkan ilk ilan bu.

6600 kanıtı için teşekkür ederim fakat "idare eder" kavramı kişinin ihtiyacına göre değişir. Bu kartı satın alan kişi gidip video montajlayacağını sanmam. Orta yollu sistem dizmek isteyen birisinin tercih edeceği bir kart olacaktır. Veya bildiğiniz gibi marka sevdalısı insan çok üstelik iyi bir modeli olunca fiyatını o denli düşük tutmak biraz tuhafıma gidiyor. Üyesi olduğum 2. el satış gruplarında kartın 4k civarına satıldığını görüyorum. Bu da al-satçıların veya marka sevdalısı olan insanların kolayca verebileceği bir fiyat. Şahsen bu fiyatın biraz fazla olduğunu düşünüyorum. 3.5K 'ya rahatça satılabilecek bir kart olduğunun kanaatindeyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı