2060 Super'den 4060'a geçmek

Deniz Boğa

Centipat
Daha fazla  

Geçmeyi düşündüğüm sistem bu. Kendi sistemimde 2060 Super fotoğrafları var performans olarak nasıl bir fark olur?

Geçmeyi düşündüğüm sistem bu. Kendi sistemimde 2060 Super fotoğrafları var performans olarak nasıl bir fark olur?
Hocam çağ atlarsınız ben senelerce kullandığım note 4 den iphone 12 ye geçtiğimde boyut değiştirmiştim onun gibi bir etki yaratır valla

İfadeler: G2D
Hocam sistemin fiyatı nedir belki daha güzel öneri yaparız.

Güzel bir performans farkı olur.
benim sistem üstüne 10 bin istedi monitörü almıyorum cunku bu sistemi de adamdan aldım monitörleri fix aynı monitorsuz kasa takası icin 10 bin dedi ne dusunuyorsunuz

Ne kadar fiyata sistem değişimi olacak ?
benim sistem üstüne 10 bin istedi monitörü almıyorum cunku bu sistemi de adamdan aldım monitörleri fix aynı monitorsuz kasa takası icin 10 bin dedi ne dusunuyorsunuz

4060 yine orta şeker bir kart bana göre. 2070 Super var bende de, değiştirirsem 2K Ultra oynatacak bir kart bakarım diye düşünüyorum. Bu yüzden bence sistemi upgrade ederken ödeyeceğiniz tutar önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…