2060 Super'den 4060'a geçmek

Hocam 2060'ı çok övüyorlardı tıktok gibi yerlerde çok mu kötü bir kart?
hocam kesinlikle kötü diyemem rdr 2 yüksek ayarlar 1080p oynuyorum cila gibi 70 80 fps veriyor pubg orta ayarlar 100 fps altına dusmuyor kesinlikle harika kart ama ac gozluluk iste keyfimden degisiyorum

4060 yine orta şeker bir kart bana göre. 2070 Super var bende de, değiştirirsem 2K Ultra oynatacak bir kart bakarım diye düşünüyorum. Bu yüzden bence sistemi upgrade ederken ödeyeceğiniz tutar önemli.
benim sistem üstüne 10 bin istedi monitörü almıyorum cunku bu sistemi de adamdan aldım monitörleri fix aynı monitorsuz kasa takası icin 10 bin dedi ne dusunuyorsunuz

Pahalı geldi biraz.

Sistemini 10 bin'e satsan zaten üstüne 10 bin koyup 0 olarak daha iyisini alabiliyorsun.

Yukarıda yazdım zaten.

Görmemişim kusura bakmayın şimdi yukarıda attığınızda monitör yok şu an sıfır fiyatı 5K olan bir monitör kullanıyorum onu alırsam monitörde almam gerekecek o yüzden pek sıcak bakamadım ona bu takasta işin oluru nedir sizce ne kadar versem kazıklanmadan bitiririm takası.

Tamam ama monitörsüz kasa takası yazmışsın. Ben sadece kasayı 10 bin'e satarsın diyorum zaten. Üstüne 10 bin eklesen adama vereceğin yere zaten hem daha güçlü işlemcili hemde 0 PC almış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…