2060 ve R5 2600 sistemde oyunlarda anlık takılma

Biliyosundamı soruyosun yanlış anlamada CS:GO oynuyorum diyor RAM kaç GB diye soruyosun.
Aynı sorunları bende yaşadığım için yardımcı olabilirim diye düşünüyorum ne bu kuyruk acısı ?
8x2 corsair vengeance 3000mhz.
Sistemde sıkıntı yok format atmadan önce zaten sıkıntısız oynuyordum. Format attırdım takılmaya başladı.
Sisteminiz gayet iyi, sorun büyük ihtimalle SSD'den kaynaklandığını düşünüyorum, anakartınız da gayet yeterli o sistem için, bir sağlık testi yapıp testi atarsanız güzel olur.

Aynı sorunları bende yaşadığım için yardımcı olabilirim diye düşünüyorum ne bu kuyruk acısı?

Kuyruk acısı degil RAM 2 GB olsa ne 8 GB olsa ne CS:GO'dan bahsediyoruz biraz mantıklı soru sor.

tartışmaya gerek yok üstad, ayrı bir yöntem gerçekleştirdin mi ?
sağlık testi derken, hangi uygulamayla yapabilirim?

8x2 corsair vengeance 3000mhz.
Sistemde sıkıntı yok format atmadan önce zaten sıkıntısız oynuyordum. Format attırdım takılmaya başladı.
Kardeş ben 1 aydır arıyorum buldum çözümü Nvidia Denetim Masasından Düşey Senkrenizasyon diye bir ayar var onu kapat o ayar monitörünün hz ne göre fps yi kısıtlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…