2060 ve R5 3600 düşük performans sorunu

Herkese merhaba. PUBG Mobile oyun videoları çekiyorum. Mesele oyun gayet akıcı iken PC kapattim, 2 saat sonra tekrar açtığımda hicbir ayara dokunmadan oyunda kasmalar oluyor. Anlam veremedim. Oyun 50 60 FPS'lerde ama akıcılık aniden dusuyor, sanki 144 Hz'den 60 Hz'e düşüyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  • 144 Hz monitör
  • GTX NVIDIA 2060
  • Ryzen 5 3600
  • 16 GB RAM
  • Download hızı 70 Mbps
  • Upload 4 Mbps
  • PC 5 aylik
Isı değerleri 45-50 derecelerde tüm güncellemeler yapılı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pubg mobil adı üstünde, mobil oyunu bilgisayardan oynamaya çalışınca tabi fps sorunları olur.

Fps ile ilgili pek sorun yok aslında öyle tahmin ediyorum monitör ile pc arasinda bi uyusmazlik olabilir
Kullandığım monitör wievsonic 27 inc curved ilginçtir arkasinda sadece 2 adet hdmi girisi bir de vga girisi sadece var

Şöyle anlatalım arkadaş çok açıklayamamış. Emülatör kullandığınız zaman aslında bi sanal sunucu gibi(tam terimi bilmiyorum) bi program kullanılır. mesela Gameloop programı aslında emülatör dür. Fark ettiyseniz de yukarıda batarya, saat gibi şeylerde vardır onlar simüle edilen telefonu gösterir. Ve ne kadar mükemmel bi bilgisayarınız, monitörünüz olursa olsun emülatörün kullandığı sanal telefon maks. kaç fps desteklerse o kadarını destekler(50 şanslıysanız 60). Ama önceden olmayan şeyler şimdi başlamışsa emülatör ayarlarından directx sürümünü değiştirebilirsiniz çözülmezse tekrar bakarız.

Diğer oyunlarda aynı sorun oluyor mu? Büyük ihtimal emülatör olduğu için öyle oluyor.

Söylenenleri denedim pek bişey değişmedi

Ama aklima takilan birsey var
Benim ekran karti zotac nvidia rtx 2060 diye geciyor
Ben sürücüyü nvidia sitesinden indirmiştim
Acaba zotac sitesinden mi indirmeliyim fark edermibu ayrıntı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…