2060'lı bilgisayar PS4 ile takaslanır mı?

Ben vazgeçtim scooter ile takas pek mantıklı gelmedi.

Scooter takası PS5 takasından bin kat daha mantıklıydı. Bence git adama sen teklif et.

Ya scooter evde bir tane var bir tane daha almak ile almamak arasında kararsızım onu nasıl satacağım bir daha falan uğraş dur.

@arda8391 bu bilgisayarıda bir scooterla takaslamıştım zaten oda 800km civarındaydı bu 100km ama reddettim scooter piyasası cok yavaş.

@Swixy bir de şu var eğer bilgisayarın vaktini çok aldığını düşünüyorsanız kendinize göre bir program belirleyebilirsiniz.

@arda8391 bu bilgisayarıda bir scooterla takaslamıştım zaten oda 800km civarındaydı bu 100km ama reddettim scooter piyasası cok yavaş.

Peki hocam. Siz yine de PS4 ile takaslamayın çünkü PS4 piyasası ikisinden de yavaş .
Eğer üstüne verebilecek paranız varsa belki Gaming laptop takaslarına girişebilirsiniz. Belli ki masaüstüne o kadar fazla vakit harcamak istemiyorsunuz. Daha pratik bir cihaz alırsınız elinize en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…