2060'lı kasada mining yapılabilir mi

429905

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde "ASUS Dual RTX 2060 OC 6 GB" bir ekran kartı donanımlı bilgisayar kasası var bu kasada ETH mining yapmak istiyorum çok fazla oyun oynamıyorum nadiren PUBG, LoL, Valorant gibi çok fazla güç gerektirmeyen oyunları oynuyorum kasayı da birkaç yıla değiştirmek var aklımda kasa normal kullanımda bile günde en az 14-15 saat arası çalışıyor 2 sorum var bununla alakalı kasada olduğu için ekran kartının ısınması bilgisayar kasasında diğer parçalara anakart, işlemci, RAM'ler vs. zarar verir mi? Diğer sorumda mining arka planda devam ederken ben klasik YouTube'dan video izleme veya Chrome'dan normal işlemler yaparken (oyun oynarken miningi durduracağım) problem yaşar mıyım? Deneyimlemiş arkadaşlar yazarsa sevinirim teşekkürler.

Kasa+PSU: Corsair Carbide Spec-Delta RGB 650W 80+ güç kaynağı temperli cam USB 3.0 mid Tower kasa.

Anakart; ASUS Prime B450M-K II AMD AM4 4400MHz (OC) DDR4 VGA DVI-D HDMI M.2 mATX.

Yapılır ama şu durumda pek kazandırmaz elektrik giderleri yüzünden.

Yaparsın ama elektrikten dolayı kar getirmez.

ETH mining için en az 8 GB VRAM lazım.

Eğer 2060 Super olsaydı güzel kar bırakırdı ama düz 2060 biraz daha az kazandırıyor. Elektrik giderleri yüzünden kar bırakmaz diyen arkadaşlara aldırış etme, günlük elektrik tüketimini çıkardığımızda bile 10TL para bırakır. Benim tavsiyem CFX kazman, elektrik kullanımını düşünce bile 13TL bırakır.

Diğer soruna gelince evet gayet normal şekilde video izleme, intenette dolaşma vb. işlemlerine devam edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…