2060'lı sisteme 2K monitör almak mantıklı mı?

mucho2

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle RTX 2060 GPU'lu 16x1 GB RAM ve 12400F işlemcili bir sistemim var. Monitörüm bozulduğu için yeni monitör almalıyım. Sadece LoL Valorant CS için kullanıyorum, arada Minecraft falan da oynarım. Seneye ya da sonraki sene sistemimi değiştiririm bu yüzden geleceğe yatırım olması açısından ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu monitörü almayı düşünüyorum önerileriniz neler ya da başka monitör ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam daha bilindik bir marka ve kaliteli olsun istiyorum da asıl sorum darboğaz falan gibi bir şey olur mu ya da sorun çıkarır mı sisteme göre?
Senin attığın asus rog acs https://www.akakce.com/monitor/en-u...-2k-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,812781002.html paneli kalitesi bununla aynı bilindik marka diye gereksiz para vermiş olursun.
KTC al paran cebin de kalsın.

1080p de kalmanız daha iyi olacaktır.

Oynadığınız oyunlar da 2K sizi memnun edecektir diye düşünüyorum. O monitör yerine G65B düşünebilirsin.

Üniversite öğrencileri için mi sadece ? Mezuna kaldım alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…