2060S için 80-85 derece normal mi?

Makaleler
3
Merhaba, soru başlıkta, bu arada 1-2 saat boyunca %100 kulanım sonucu bu. Chrome, ESET, Afterburner açıkken 47-48° olarak sürekli değişiyor. Linklerdeki ürünleri kullanıyorum.

Açıkçası marka model kronik sorunlu mu bilmiyorum ama sorunsuzsa normal değil gibi. Ben RX5600XT ile 2k ultra çözünürlükte %90 kullanımda fan ayarı otomatikteyken daha 70 derece görmedim. Hiçbir ayara dokunmadım ve şu zamana kadar fan kullanımı hiç %100 olmadı...

Madencilik mi yapıyorsunuz?
Eğer öyleyse uzun sürede bu sıcaklıklar sağlıklı değildir ama günlük kullanımda-oyunlarda çok sıkıntı yaşatmaz.

Normal olabilir benim RTX 2060'ım 78 derece üstüne çıkmıyor triple alerde 74 78 arasında normaldede 45 50 Valorant'ta 57 falan CS dede aynı şekilde.

Madencilik mi yapıyorsunuz?
Eğer öyleyse uzun sürede bu sıcaklıklar sağlıklı değildir ama günlük kullanımda-oyunlarda çok sıkıntı yaşatmaz.
Hayır. Sadece oyun oynuyorum. Zaten genelde %100 kullanan oyunlar oynamam. Ara-sıra BF1, Battlefront 2 veya GTA V gibi oyunlar oynarım. Genelde Valorant veya CS:GO oynarım.

1-2 saat yükte kaldığı için bu kadar ısınmış olabilir. Kasa hakkında pek bir bilgim yok. Yine de bu sıcaklıklar problem oluşturacak kadar yüksek değil.

Zaten ayda 2-3 kez bu kadar ısınıyor kart. O yüzden pek korkmuyorum.

Hocam hortlamış gibi olacağım fakat ayni kart ve aynı sistem bende de var. Bu karta sahip olan bir tanıdığım arkadaşımda da var. Bir problem olmayacağını ve mini kart oldugu için normal olduğu söylendi. Fakat isterseniz gidip termal macunu değiştirtin Vatan'dan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…