MSI GeForce RTX2060 SUPER GAMING X 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Nedenleriyle beraber yazabilir misiniz acaba ? Bir de evet maalesef fiyatlar yüksek ama bundan ucuza denk getirebileceğimi düşünmüyorum, şimdi yakalamışken alayım dedim
Yani ikisi de üzmez. Ben tip olarak ve fanlarının sessizliği (Strix sesli diye demiyorum, yapısı gereği daha iyi fanları) nedeniyle Gaming X tercih ederdim. Görüntüsü hoşunuza gideni alabilirsiniz ikisi de en iyi 2060S'lerden denilebilir.
Onun pek önemi yok. Zaten 20-30-50 MHz farklar oluyor veya olmuyor. Rahatlıkla ikisini aynı performansta çalıştırabilirsiniz. Uç seviye ekstra overclock için zaten marka model önemsiz silikon şansınıza ne kadar olursa
Anladım teşekkür ederim. Peki son olarak 3 fan kasada çok yer kaplar mı ? Dark Guardian almayı planlıyorum,asus 100 lira daha ucuz diye alıcam ama yer kaplaması dezavantaj olacaksa msi alayım
Anladım teşekkür ederim. Peki son olarak 3 fan kasada çok yer kaplar mı ? Dark Guardian almayı planlıyorum,asus 100 lira daha ucuz diye alıcam ama yer kaplaması dezavantaj olacaksa msi alayım
Asus kartın uzunluğu 30cm olmalı istersen kontrol et 3 fanlı olduğundan oldukça uzun bir kart eğer kasana sığacağından eminsen öyle al derim.MSI her türlü sığar.