R5 5600 RTX 2060 Super sistem GTA V Enhanced yüksek ayarlarda kaç FPS verir?

cti real

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İnternette hep en yüksek ayarlarda RT ve DLSS açık var. RT ve DLSS ihtiyacım yok. Yüksek ayarlarda kaç FPS alırım? Story mode oynayacağım.
2060 Super 8 GB.
Ryzen 5 5600.
16 GB RAM.

İnternette hep en yüksek ayarlarda RT ve DLSS açık var. RT ve DLSS ihtiyacım yok. Yüksek ayarlarda kaç FPS alırım? Story mode oynayacağım.
2060 Super 8 GB.
Ryzen 5 5600.
16 GB RAM.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam 4000 serisi altına önerilmiyordu.

2060 Super 8 GB.
Ryzen 5 5600.
16 GB RAM.
i5 4590 işlemcili bilgisayar ile 100 fps oynuyorum tabii ki açar. Gayet iyi FPS de alırsın yüksek ayarda.

i5 4590 işlemcili bilgisayar ile 100 fps oynuyorum tabii ki açar. Gayet iyi FPS de alırsın yüksek ayarda.
Moderatörden dolayı konu sapıtmış yüksek ayarlarda enhancedda bu sistemle kaç fps alırım yazmıştım ancak, mükemmel okuma-anlama kapasitesine sahip moderatörümüz böyle düzenlemiş.

Moderatörden dolayı konu sapıtmış yüksek ayarlarda Enhanced'da bu sistemle kaç FPS alırım yazmıştım ancak, mükemmel okuma-anlama kapasitesine sahip moderatörümüz böyle düzenlemiş.

Hocam dediğim gibi yanlış bilmiyorsam 4000 serisi altına Enhanced önerilmiyordu.

2060 Super 8 GB.
Ryzen 5 5600.
16 GB RAM.
RT olmadığı zaman Legacy versiyon ile benzer bir performans sergilediğini hatırlıyorum. Büyük ihtimalle Ultra'da 60FPS'i geçersiniz hertürlü.

Test buldum bir tane: RT olmayan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam dediğim gibi yanlış bilmiyorsam 4000 serisi altına Enhanced önerilmiyordu.
Yanlış biliyorsunuz hocam bilginiz olsun. Optimizasyon ve stabillik açısından diyorsanız bir fikrim yok.

Dosya Ekleri

• Epic Games Başlatıcısı 27.09.2025 21_13_36.png
    99,7 KB · Görüntüleme: 8
Redux gibi bir grafik modunda kaç FPS alırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…