2070 Super sistem mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

fearlesrog

Kilopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://file.io/Y1M9ze6FZjBX
RAM
3200 mhz 32 GB RAM
SSD veya HDD modeli
Samsung SSD 970 EVO 1TB
Ekran kartı
RTX 2070 SUPER
Anakart
PRIME H610M-A D4
İşlemci
i5 13400F
Bilgisayarım bazen oyun oynarken bazen oyuna girmeden önce bazen choreme de bir şeylerde gezerken zamansızca mavi ekran veriyor. Daha önce de konu açmıştım. Bellek testi yap dendi yaptım ama bir çözüm olmadı belleklerimde herhangi bir sorun çıkmadı. İşlemcimi daha yeni değiştirdim. Ekran kartımda da bir sorun yok oda testlerden vs. geçti. Sorun hakkında bana yardımcı olur musunuz? Mini dumpları ekledım forma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım bazen oyun oynarken bazen oyuna girmeden önce bazen choreme de bir şeylerde gezerken zamansızca mavi ekran veriyor. Daha önce de konu açmıştım. Bellek testi yap dendi yaptım ama bir çözüm olmadı belleklerimde herhangi bir sorun çıkmadı. İşlemcimi daha yeni değiştirdim. Ekran kartımda da bir sorun yok oda testlerden vs. geçti. Sorun hakkında bana yardımcı olur musunuz? Mini dumpları ekledım forma.

RAM sök tak. Geçmezse format dene.

RAM sök tak. Geçmezse format dene.
Remleri yakın zamanda söktüm taktım değişen birşey olmadı.Format yeni atınca biraz düzeliyor gibi oluyor sonra yine aynı

Sistemden Lol'ü kaldır. XMP açıksa kapat, bir de öyle dene bir süre. Hala bellek hatası gözüküyor.
Xmp kapatarakta denedim oda olmadı malesef LoL dışında başka oyunlarda vs yapıyor sadece chorome de gezinirken bile verdiği oluyor.Ama yinede tekrar denerim lolü kaldırmayı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı