2070 Super sistem toplama

Zezima

Centipat
Bu kadar performanslı bir sisteme iyi bir anakart lazım bence bu fiyat bandında.X570 veya X470 serisi bir anakart öneririm.Geri kalan parçalar gayet iyi.

Ramlerini beğendim. İşlemcine uygun seçmişsin. Sisteme baktığımda gördüğüm tek şey gelecekte anakartın seni yarı yolda bırakabileceği. Anakartını X570 almanı tavsiye ederim.

Anakartla ilgili düşüncelerinizin sebebi nedir? Bende de aynısı var da merak ettim

Bütcemi şahsen anakarta harcamak istemedim oyuna bir ekstra performans katmadigi icin ve butcem bu kadardi ileride gerekecegini dusunmuyorum ama gerekirse yukseltirim belki. Tomahawk anakart stogu bittu oyuzdrn rog strix b450 f aldim sadece biraz daha buyuk ve ssd corsair aldim daha hizli

Sistem gayet güzel. Sadece kasa ile psu ayrı alabilirseniz daha iyi olur. Kasanın içinden çıkan psu 80+ ama 500-600 TL civarında gold sertifikalı bir psu bu sisteme daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…