2070 Super'den 2080 Super'e Geçilmeli mi?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Amazon'dan 4800 TL'ye MSI 2070S Ventus aldım. Şimdi gördüm ki 2000 TL fark ile 2080S Ventus alabiliyorum sizce değer mi?

Sistemim: Ryzen 3600X, Cooler Master sıvı soğutma, 16 GB 3200MHz RAM, MSI X570 anakart ve Samsung 970 Evo Plus'tan oluşuyor.

Genellikle AutoCAD, Adobe programları kullanıyorum boş zamanlarımda ise oyun oynayıp yayın açıyorum. Bilgisayarımın beni uzun zaman götürmesi gerek. 5-6 yıl bu parayı zor bulurum. RTX 2070S o yıllara kadar idare edebilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2070S güçlü bir kart. Anladığım kadarıyla bütçeniz 6800 TL. İyi soğutuculu bir 3070 alabilirsiniz.
Eğer bütçenizi arttırma imkanınız varsa ileride daha iyi bir işlemci alma şartı ile bunu da alabilirsiniz:

Tavsiyen için çok teşekkür ederim.
GameGaraj güvenilir mi? Bir de Palit nasıl bir firma pek bilgim yok.

Tavsiyen için çok teşekkür ederim.
GameGaraj güvenilir mi? Bir de Palit nasıl bir firma pek bilgim yok.
Uzun süredir aktif değilim. Kusura bakmayın. GameGaraj aynı İtopya gibi bir firmadır. Güvenebilirsiniz. Palit markası ise köklü ve F/P açısından iyi işler çıkaran bir markadır. En azından ASUS veya MSI alarak markaya para vermemiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…