2070 ve R5 3600 sistemde CPU ve GPU kullanımı %50'yi geçmiyor

MSI Afterburner değerlerinin ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz? Tüm çekirdeklerin kullanım yüzdesi görünsün.

ikiside aynı anda çekilmiş görüntülerdir pubg yüksek ayarlar diğeri xbox game center in kaynak izleyicisi o farklı afterburnere göre acaba o mu yanlış söylüyor?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2019-10-30 at 01.40.54.jpeg
    458,9 KB · Görüntüleme: 123
  • WhatsApp Image 2019-10-30 at 01.40.55.jpeg
    384,9 KB · Görüntüleme: 125
Arkadaşlar doğru cevabı yazmış daha fazla yorum yapmaya gerek yok. Çözünürlüğü 2K ya alıp DSR açmadıktan sonra GPU nun yüksek kullanımlara çıkmaması olağan bir durum. 1080P de o kart kullanılmaz.

Technopat Sosyal'de daha önce bir konuda arkadaş 2600 işlemciyi 3600 ile değiştirmek istediğini söylemişti. 3600 ve 2070 de kullanırsa 1080P'de darboğaz olur diye yazmıştım. Yanlış bilgilendirme kısıtlaması yemiştim.

Demek ki doğru kısıtlama yapmışlar MSI afterburner ile ölçtüğünde yani arkadaşın paylaştığı resimde bir darboğaz görebiliyor musun?

Demek ki doğru kısıtlama yapmışlar MSI afterburner ile ölçtüğünde yani arkadaşın paylaştığı resimde bir darboğaz görebiliyor musun?
Yani diyorum ki arkadaşa yanlış düşünüyorsun.

after burnere göre sıkıntı yok gibi gözüküyor resimdede değil mi? ama forza horizon 4 e afterburner açılmıyor xbox game center ile baktığımda kullanım resimdeki değerler ortalama , galiba game center in kaynak izleyicisi sıkıntılı after burnera güveniyorum ve görmezden geleceğim ? yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…