2070S ekran kartı için sistem toplamak

Mehmetgs

Hectopat
Merhabalar
2070S ekran kartim var bilgisayarımın parçalarını 2K'da dahi assasian Creed Odyssey olsun Ubisoft'un genel oyunlari olsun darbogaz yaptigi icin sattim i5 9400F B365M aourus anakart tek slot 16 GB RAM 600Watt PSU parcalar bunlardi.
Simdi yeniden sistem kurmak istiyorum.
Rampage azor 600 ATX kasam fanlarim ve 2070S ekran kartim mevcut.
İslemci anakart Dual 16 GB RAM ve PSU alacagim
Butcem 5500 bu 4 parca icin.
i7 9700F ikinci elde i7 9700K var kafamda ama
Ryzen 7 3700X'li bir sistemde kafami karistirmiyor degil
Ama PC. Builds diye darbogaz sitesi bana 2070S icin i7 8700K ve uzerini oneriyor. Ryzen 7 3700X islemciye baktigimda darbogaz yapar islemci ekran kartindan guclu o islemci icin 2080 Ti takin diyor. Ama Technopat videolarinda.
Recep abi Ryzen 7 3700X 2070S sistem toplama videosu mevcut o sitenin dedigi dogru olsu herhalde Recep abi boyle bir sistem kurmazdi.
Genelde oyun amaclı kullancsm sistem önerir misiniz?
4K 60Hz TV'de kullanacağım 2K ayarlarda bilginiz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz olmaz onu baştan söyleyeyim. Sitelere takılmayın zaten yüksek çözünürlükte kullanacaksınız.

Önerim:

Elinizde olan anakart ve PSU'yu elden çıkarırsanız:

İşlemcinin ekran kartından güçlü olması darboğaza sebep olmaz. Tam tersi ekran kartının işlemciden güçlü olması darboğaz yaşatır. 3700x ile darboğaz yapacak bir ekran kartı yok piyasada.

Kurduğunuz sistem icin tesekkurler verdiginiz bilgiler icinde. Kargolara su donemde güven olmuyor su donemde acik olan tek yer sinerji magazasi. Yarin oraya gitmeyi planliyorum. Bana ekran kartima ve kasama internette azor 600 yazinca cikiyor. Sistem onerebilir misiniz? 5.500 butceye uygun sekilde stock sogutucu Ryzen'e yeter mi yetmezse bir şeyler kisip ekleyip, onerebilir misiniz sogutucu ile birlikte rica etsem yanlis bir sey yapmak istemiyorum. i5 9400F aldigimda cok ovduler. 2070S birak 2080 Ti'yi de her oyunda 2K'da destekler falan diye ama 5 oyunda destekliyorsa, 5 oyunda darbogaz yaptiriyor 2K'da anlayamadım gitti. Bunun için problem yaşamak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı